Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Cine ia titlul, FCSB sau CFR? Răspunsul specialistului Prima Sport ǀ EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 5 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21337274/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-14-05-2023-2.jpg

FCSB şi CFR Cluj sunt pretendente la titlu şi în acest sezon de SuperLiga României, iar etapele trec şi continuă să fie în fruntea clasamentului. Când suntem aproape de finalul turului sezonului regular, cele două forţe sunt deja pe poziţii de play-off, chiar dacă au fost angrenate şi în partidele din cupele europene.

Cine e capabilă să ia titlul, FCSB sau CFR Cluj? A fost întrebarea adresată antrenorului Adrian Falub, în cadrul emisiunii Fotbal Show, de la Prima Sport 1. Specialistul Prima Sport a declarat că le vede la egalitate pe cele două din anumite privinţe, precizând plusurile lor, dar crede că ardelenii au un avantaj în ceea ce priveşte constanţa.

FCSB a început mai bine, dar văd o echipă a CFR-ului foarte puternică. Singurele semne de întrebare sunt că, în două meciuri, cu Rapid şi FCSB, CFR Cluj a reuşit să ia zero puncte. Un punct a luat cu Craiova, dar CFR e o echipă care poate creşte, are un antrenor bun, care organizează bine o echipă şi care poate aduce rezultate pe termen lung.

FCSB nu ştiu dacă poate juca mai bine ca până acum, e un grup de jucători care evoluează de ceva timp împreună acolo, dar care pe parcursul sezonului pierde din turaţii”, a spus Adrian Falub în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Marius Ştefănescu, la FCSB? Gigi Becali a oferit detalii despre mutare

Curtat intens de Rapid, Ştefănescu a rămas la Sepsi. Pe fir pare că a intrat şi FCSB, iar Gigi Becali nu a ezitat să vorbească despre un potenţial transfer al internaţionalului român. Becali susţine că în acest moment nu are de gând să mai investească în transferuri.

Omul de afaceri vrea să fie convins că va câştiga campionatul, pentru a investi intens în transferuri. 

Gigi Becali a declarat că e posibil să îl aducă în vară pe mijlocaş la FCSB, dacă va lua campionatul.

Scot bani pentru că te califici sigur pe ruta campioanelor. Eu dacă iau campionatul mă duc în Liga Campionilor fără probleme, mă. Ca vântul mă duc. Sunt Gigi Becali, FCSB, suntem puternici şi valoroşi”, a spus Becali pentru Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele