Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Cine sunt antrenorii pe care oficialii lui FC Voluntari îi iau în calcul pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21520669/1/fc-voluntari-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-08-03-2024.jpg

Nicolae Dică se desparte de FC Voluntari, după doar o lună şi jumătate! El a venit în locul tandemului Ilie Poenaru-Marin Dună.

Cei de la Digi Sport scriu că tehnicianul a fost demis, după ce ilfovenii au ajuns pe loc direct retrogradabil. Dică nu a bifat nicio victorie la Voluntari, obţinând 3 egaluri şi 4 eşecuri.

 

Sursa mai sus citată scrie că principalele variante de înlocuire pe care le iau în calcul conducătorii ilfovenilor sunt: Marius Şumudică şi Liviu Ciobotariu.

Ciobotariu este liber de contract din noiembrie, după ce a plecat de la Sepsi, iar Şumudică a reziliat în această săptămână cu turcii de la Gaziantepspor.

Nicolae Dică nu credea că va pleca de la FC Voluntari, după ultimul meci din sezonul regular

Dică a vorbit despre situaţia sa de la echipă, după egalul cu ”U” Cluj, din ultima etapă a sezonului regular.

”De când am venit, eram la baraj, dar începe play-out-ul, sunt meciuri foarte importante, trebuie să fim pozitivi, să scoatem rezultate pozitive şi să urcăm în clasament.

Nu s-a întâmplat nimic, la fotbal e posibil orice, dar cum am spus şi înainte, am venit de o lună şi o săptămână, încercăm să facem nişte lucruri, echipa a avut momente bune, din păcate nu reuşim să marcăm din ocaziile pe care ni le creăm şi nu am acumulat puncte, dar am încredere în continuare în jucători.

Nu ştiu de unde apar aceste zvonuri, când am ajuns eu, nu s-a scris cu o zi înainte sau cu două zile, v-am surprins şi pe voi. Întotdeauna, când nu ai rezultatele aşteptate de conducere se poate întâmpla orice, dar eu muncesc în fiecare zi, încercăm să ne îndeplinim obiectivul, consider că nu e ok să schimbi antrenorul după o lună şi un pic”,
a spus Dică, după remiza cu ”U” Cluj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele