Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Incredibilul s-a produs! Nemţii au deschis scorul VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Incredibilul s-a produs! Nemţii au deschis scorul
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21573042/1/dinamo-bucuresti-fc-voluntari-play-out-superliga-superbet-26-04-2024.jpg

Dinamo a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii. 

Gnahore a deschis scorul în minutul 35, printr-un şut deviat care a ajuns cu noroc în poartă. Ilfovenii au egalat două minute mai târziu, prin Cascini.

Antrenorul ilfovenilor, Florin Pîrvu s-a declarat dezamăgit de rezultat şi consideră că remiza nu mulţumeşte pe nimeni.

”Ambele echipe şi-au dorit să câştige. Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor, de jucătorii care au intrat pe parcurs, au intrat cu atitudine.

Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva, poate pe celelalte contracandidate. Sperăm să luăm punctele rămase până la final. În play-out s-a jucat cu multă intensitate, echipele sunt echilibrate din punct de vedere valoric. Nu vreau să mă gândesc la retrogradare, mai avem două meciuri, important este să ne îndeplinim obiectivul.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, poate se putea da ceva la acea fază la care Carnat a scăpat singur. Au avut un plus astăzi, suporterii, îi ajută foarte mult, dar vrem să ne gândim doar la ce avem noi de făcut.

Puteam să închidem meciul prin bara lui Nicu Carnat şi la ratarea lui Florea. Presiunea este imensă, creşte de la etapă la etapă. Asta afectează şi prestaţiile jucătorilor”
, a spus Pîrvu, după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele