Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

CIO şi şeful forului, Thomas Bach, ţintele unor farse telefonice ale ruşilor. ”Un nou incident în cadrul campaniei ruseşti de dezinformare şi defăimare”

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21532919/1/fb-cosr-bach.jpg

Comitetul Internaţional Olimpic şi preşedintele forului, Thomas Bach, au fost ţintele unor farse telefonice a unui grup din Rusia care a procedat anterior la fel cu lideri politici mondiali şi alte personalităţi de rang înalt.

Incidentul vine în contextul în care relaţiile dintre forul olimpic şi Rusia se deteriorează rapid după interdicţia de defilare la ceremonia de deschidere a JO de la Paris pentru sportivii ruşi din cauza războiului din Ucraina.

CIO a precizat că au fost efectuate apeluri false către forul olimpic şi preşedintele său, persoanele care au sunat prezentându-se drept reprezentanţi ai Comisiei Uniunii Africane şi dorind să discute situaţia legată de Rusia.

“Se pare că a avut loc un nou incident în cadrul campaniei ruseşti de dezinformare şi defăimare împotriva Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) şi a preşedintelui acestuia.

Apeluri false de la persoane care pretindeau că provin de la Comisia Uniunii Africane par să fi fost făcute de acelaşi grup care a atacat deja în acelaşi mod o serie de lideri politici mondiali şi alte personalităţi de rang înalt.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele