Ultima oră
Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A
VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă
VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League
Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul” Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul”

VIDEO ǀ Cosmin Olăroiu, noul antrenor al echipei Al Sharjah! Contract pe doi ani. UPDATE: Salariul anual

Fotbal Internațional Publicat pe 11 nov 2021
mail-share icon Email

Clubul Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite, a anunţat, miercuri seară, în social media, numirea lui Cosmin Olăroiu în funcţia de antrenor principal. Contractul este valabil două sezoane.

Olăroiu îşi va prelua atribuţiile la începutul săptămânii viitoare. Cosmin Olăroiu a antrenat ultima dată echipa chineză Jiangsu Suning.

UPDATE: Olăroiu va avea un salariu fabulos, de 5 milioane de euro pe sezon! Practic, este al treilea cel mai mare contract anual semnat vreodată în carieră. Cel mai mult a luat la Jiangsu, 7 milioane de euro pe an, şi la Shabab Al-Ahli, 6.5 milioane de euro pe an.


Olăroiu era liber de contract încă din luna februarie, când s-a despărţit de Jiangsu Suning din postura de proaspăt campion al Chinei. Fost antrenor în Emirate la Al-Ain (2011-2013), Al-Ahli Dubai (2013-2017) şi Shabab Dubai (iulie - decembrie 2017), cucerind câte două titluri cu Al Ain şi Al-Ahli Dubai, Olăroiu a ezitat să revină în antrenorat din cauza litigiului pe care-l are cu chinezii de la Jiangsu Suning, iar presa din Zona Golfului notează că negocierile dintre el şi şefii fotbalului din Emirate sunt îngreunate de două aspecte.

În primul rând, Olăroiu vrea un salariu mare, apropiat de ce primea în China, dar şi un contract pe cel puţin trei ani, considerând că aceasta este perioada de timp în care-şi poate pune în valoare ideile la naţionala arabă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri