Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Cristi Manea, faţă în faţă cu transferul carierei! E dorit de un club mare

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 29 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21540721/1/fc-voluntari-cfr-cluj-superliga-superbet-30-01-2023-2.jpg

Cristi Manea nu şi-a prelungit încă angajamentul cu CFR Cluj şi a intrat în ultimele 6 luni de contract, lucru care stârneşte interesul cluburilor din Europa. Pe fir ar fi intrat şi Galatasaray, care este descoperită în flancul drept al apărării.

Fundaşul ar putea ajunge la campioana Turciei, care se va despărţi de mulţi jucători în vară, printre care şi Serge Aurier, anunţă presa internaţională. Ivorianul fiind prima opţiune pentru flancul drept al defensivei.

Antrenorul ardelenilor, Adrian Mutu, a declarat la început de an, în cadrul unei conferinţe de presă că nu s-a împotrivi ca fotbalistul său să semneze cu gruparea turcă.

"Dacă vine oportunitate de transfer pentru Cristi Manea nu aş spune nu, pentru că este şi o oportunitate pentru el să joace la o echipă ca Galatasaray.

Dar deocamdată nu au venit astfel de oferte. El trebuie să fie concentrat pe jocul nostru. Cred că poate ajunge la un nivel şi mai bun şi cred că poate fi o soluţie şi pentru echipa naţională"
, a punctat antrenorul celor de la CFR.

Fundaşul român este cotat la 3,2 milioane de euro pe Transfermarkt, iar dacă nu va prelungi cu actuala echipă, orice club îl poate lua gratis în vară.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele