Ultima oră
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului

Dan Alexa îi linişteşte pe fanii Rapidului, după forma slabă a echipei: ”Dan Şucu deţine reţeta succesului. Nu e un capăt de ţară dacă nu prind cupele europene!” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 11 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21092734/1/captura-ecran-732.png

Echipa Sepsi OSK a învins luni, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 2-0, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii. Este prima victorie din istorie a lui Sepsi în faţa Rapidului.

Începutul meciului de la Sf Gheorghe a fost întârziat cu cinci minute, după un protest al jucătorilor rapidişti faţă de faptul că nu toţi suporterii vişinii au putut intra pe arena din Sfântu Gheorghe.

În minutul 15 al partidei, ultraşii echipei Rapid au părăsit stadionul, în semn de protest că o parte dintre ei au fost opriţi să intre la meci, pentru că ar fi depăşit numărul de locuri alocat galeriei bucureştene pentru acest meci.

Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 26 de Tudorie, după gafe în şir ale apărării giuleştenilor. Rapid a avut primul şut pe poartă abia în minutul 53. Gazdele au majorat avantajul în minutul 86, când Ştefănescu a înscris după o pasă cu călcâiul a lui Rondon.

Este prima victorie din istorie reuşită de Sepsi în faţa echipei Rapid şi al doilea succes al lui Cristiano Bergodi împotriva formaţiei giuleştene, după 16 ani.

Dan Alexa, fost antrenor din Giuleşti, a analizat situaţia de la Rapid. El consideră că Dan Şucu procedează corect la echipă şi că deţine reţeta succesului. De asemenea, Alexa susţine că nu este atât de grav dacă giuleştenii nu vor prinde cupele europene. 

”Dan Şucu deţine reţeta succesului. Nu e un capăt de ţară dacă nu prind cupele europene!”

”Aşteptările sunt foarte mari. Dar nu cred că e un capăt de ţară dacă nu se califică în cupele europene. Eu cred că au reţeta corectă. Au fost pe primul loc la un moment dat. Nu e uşor. Lumea îl critică pe Şucu că nu cumpără jucători. Eu le spun tuturor. Eu am prins Rapidul în momente foarte grele. 

În momentul de faţă, Rapid deţine reţeta succesului. Are un patron serios. Investeşte în academie, în infrastructură. Nu plăteşte sume de transfer încă, dar cred că Rapid e mult pe plus faţă de anul trecut. Suporterul rapidist este foarte ambiţios. Pe Giuleşti este pasiune pură. Au fost înjuraţi Lucescu, Şumudică, asta nu înseamnă că fanii nu îl apreciază pe Mutu”, a declarat Dan Alexa, la Prima Sport. 

În clasament, Rapid are 28 de puncte şi este pe locul 5, iar Sepsi ocupă locul 6, cu 24 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele