Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

Dan Petrescu a revenit în ţară! Ce a spus despre CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21557958/1/universitatea-craiova-cfr-cluj-superliga-superbet-11-02-2023-1.jpg

Dan Petrescu a revenit în România după experienţa de la Jeonbuk.

Toate informaţiile de la CFR Cluj îl dau pe Dan Petrescu viitorul antrenor al ecbipei. Mai mult decât atât, Neluţu Varga a spus că va negocia cu tehnicianul.

Dan Petrescu a ajuns, sâmbătă, în România şi vorbit despre zvonurile apărute în presă. Antrenorul a punctat că nu este robot să preia instant o formaţie, dar a precizat că dacă va ajunge în Gruia, atunci s-ar simţi ca acasă.

"E bine când se vorbeşte de tine. Nu sunt robot, să mă duc direct la o echipă în momentul ăsta. Am nevoie de puţină pauză şi e normal. Nu prea am mai văzut meciuri din România, nu prea mai ştiu ce e aici, decât rezultatele. Nu am mai urmărit niciun meci, că nu am avut unde.

n.r. - Lumea tinde să creadă că vă duceţi la CFR) Vă daţi seama, acolo au fost cele mai mari succese ale mele şi e normal să se speculeze aşa.

(n.r. - Vă e dor de CFR Cluj?) Ce întrebare e asta? Mi-e dor de fotbal, asta e clar. La CFR Cluj m-am simţit bine tot timpul. Dacă voi merge acolo, e clar că mă duc ca acasă", a spus Dan Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele