Ultima oră
Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa e finala Cupei României la handbal masculin Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa e finala Cupei României la handbal masculin
Volei masculin | România, înfrângere cu Ucraina în al doilea meci din Golden League

Volei masculin | România, înfrângere cu Ucraina în al doilea meci din Golden League
Ianis Hagi nu îi mai impresionează pe scoţieni: ”Este un fotbalist aproape uitat. Nu va rămâne”

Ianis Hagi nu îi mai impresionează pe scoţieni: ”Este un fotbalist aproape uitat. Nu va rămâne”
VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec
Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris
Max Verstappen, în pole position la Emilia Romagna Grand Prix Max Verstappen, în pole position la Emilia Romagna Grand Prix

Dan Petrescu la FCSB? Răspunsul sincer al ”Bursucului”: ”Nu depinde de mine!”

CFR Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 6 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20911317/1/fc-arges-cfr-cluj-superliga-superbet-19-09-2022.jpg

Dan Petrescu, antrenorul care a scris şi scrie istorie la CFR Cluj, a oferit un răspuns cât se poate de sincer atunci când a fost întrebat dacă îşi doreşte să o antreneze pe FCSB, principala contracandidată la titlu a ”feroviarilor” în ultimii ani.

”Bursucul” a dat dovadă de loialitate faţă de CFR Cluj. Petrescu a mărturisit că şi-ar dori să rămână în Gruia până la finalul carierei, însă o astfel de decizie nu depinde de el, ci de conducerea clubului.

Dan Petrescu, loial faţă de CFR Cluj

Nu, eu sunt la CFR şi sper să rămân cât mai mult. V-am spus şi înainte să am probleme aici că nu depinde de mine.

Dacă ar depinde de mine, aş rămâne aici până la finalul carierei, dar nu depinde de mine., a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului de luni cu FC ”U” Craiova, transmis în direct de Prima Sport 1, de la 21:00.

4 titluri de campion al României a câştigat Dan Petrescu alături de CFR Cluj, echipă care şi-a impus supremaţia-n întrecerea internă de 8 ori. ”Bursucul” a mai cucerit o dată Liga 1 alături de Unirea Urziceni.

  • Dan Petrescu o antrenează pe CFR Cluj din august 2021. El a mai avut în Gruia alte două mandate în perioadele iunie 2017 – iunie 2018 şi martie 2019 – noiembrie 2020.
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele