Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”

Rapid Publicat pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21560772/1/sucu.jpg

Rapid a pierdut împotriva lui Sepsi, scor 1-0, luni seară.

În urma acestei înfrângeri, formaţia din Giuleşti a ajuns pe poziţia a cincea în Superligă, iar Bergodi a fost demis. Informaţia a fost confirmată, într-un final, de Rapid pe reţelele de socializare, după şedinţa maraton de astăzi. De asemenea, clubul giuleştean a comunicat că echipa va fi pregătită de Bogdan Lobonţ, Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Dan Şucu anunţă schimbări de proporţii la Rapid: „Nu doar Bergodi e de vină! ”

Dan Şucu a exprimat intenţia sa de a aduce întăriri în toate compartimentele clubului. Când a adus în discuţie schimbările care urmează, Şucu a folosit şi cuvintele „preşedinte” şi „acţionari”.

„Singura mea preocupare este să întăresc structura sportivă a clubului. Director sportiv, scouting, parte medicală, chiar şi mai sus, preşedintele, chiar şi noi, acţionarii.

Ok, Bergodi ca Bergodi, dar antrenorul şi staff-ul sunt doar prestatorii de servicii. Nu e doar Bergodi de vină! Dacă a pierdut vestiarul, noi trebuia să fim acolo. Clubul este clientul, el e responsabil, el trebuie să intervină când lucrurile nu merg bine.

Trebuie mai multă fermitate, mai multă structură. Prea mulţi băieţi buni la ei acasă”, a declarat Dan Şucu, pentru Digi Sport.

Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului

Marius Şumudică este favorit să o preia pe Rapid. Anternorul ar fi trebuie să fie prezent, în această dimineaţă, la Fanatik Superliga. Totuşi, Horia Ivanovici a dezvăluit că Şumudică nu va participa la emisiune şi a dat de înţeles că motivul îl reprezintă negocierile pe care le poartă tehnicianul cu Rapid!

„Nu e Şumudică. Ca să ştiţi, că l-am tot anunţat constant şi lumea îl aşteaptă. Nu e Şumudică şi vă şi spun de ce nu e Şumudică. Am vorbit cu el azi dimineaţă şi am convenit cu el că nu e momentul.

El e în cărţi în momentul de faţă pentru Rapid şi are o şansă foarte mare. În momentul de faţă are alte obiective pentru ziua de azi şi am convenit că nu e momentul să vină", a spus Horia Ivanovici, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele