Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Dani Alves e în pragul depresiei în închisoare. A fost activat planul "antisuicid". Ce scrisoare i-a trimis soţiei sale

Uncategorized Publicat pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21497520/1/fb-dani-alves-2.jpg

Colegul de celulă al lui Dani Alves a afirmat că fostul fotbalist este foarte afectat de la încheierea procesului de viol, subliniind că la închisoare ar fi fost activat planul "antisuicid", informează rmcsport.fr.

"În urma procesului, depresia l-a cuprins tare. Este deprimat şi descurajat. Psihologii şi funcţionarii publici îl susţin", a mărturisit colegul de celulă la televiziunea spaniolă.

Potrivit acestuia, planul antisuicid a fost declanşat a doua zi după ce s-a întors de la proces "de teamă că se va tăia sau va încerca să facă o nebunie sau ceva de genul acesta".

Presupusul viol de care este acuzat Alves a avut loc în noaptea de 30-31 decembrie 2022 într-un club de noapte de lux din Barcelona. Vorbind în ultima zi a procesului său, Dani Alves a negat că ar fi agresat-o pe tânăra care l-a acuzat că a violat-o.

"În niciun moment nu mi-a spus nimic (...) Dacă ar fi vrut să plece, ar fi putut pleca oricând, nu era obligată să fie acolo", a spus brazilianul.

Potrivit procuraturii, Alves a avut, în schimb, o "atitudine violentă" faţă de tânără, pe care ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale.

Avocaţii fotbalistului au folosit alcoolul ca circumstanţă atenuantă, susţinând că fundaşul a consumat o cantitate atât de mare de alcool încât nu mai ştia ce face. Soţia sa, Joana Sanz, a fost cea care a susţinut că acesta a ajuns acasă complet beat, s-a lovit de mobilă şi s-a prăbuşit pe pat.

El riscă o pedeapsă de nouă ani de închisoare.

Pe de altă parte, fotomodelul Joana Sanz, soţia fotbalistului, a postat pe Instagram o scrisoare trimisă de Alves din închisoare. Ea a şters rapid postarea, susţinând că a fost o greşeală: "Am publicat din greşeală pentru toată lumea ceva ce era pentru cei mai buni prieteni. Viteză extraordinară a presei, aţi activat un follow up pe Instagram-ul meu cu notificări sau ceva de genul ăsta?", s-a arătat ea.

Presa spaniolă a publicat scrisoarea trimisă de Alves.

"În imperfecţiunea mea, am învăţat că nu pot să-mi petrec timpul cu ceea ce a fost, ci să-mi transform energia în ceea ce este. Iar ceea ce este; este că tu eşti ceea ce am visat. Ceea ce am visat şi ceea ce încă visez. Fiecare drum pe care vreau să îl parcurg cu tine. Nu am greşit femeia... da, ai fost tu. Nu există o singură zi, un singur moment, un singur plan în care să nu fii acolo. Mă rog în fiecare zi pentru ziua în care să te văd trezindu-te. Nostalgia nu înseamnă să nu poţi face asta acum. Nostalgia va fi pentru cei care nu au niciun motiv să viseze. Te iubesc şi te simt în fiecare zi, într-un loc în care doar tu ai acces. Oriunde ar fi, oricum ar fi, indiferent cum ar fi, dar cu tine alături de mine mereu. Mă scurg de dorul tău. Te iubesc", a scris Alves.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele