Ultima oră
BREAKING NEWS | CFR l-a demis pe Dan Petrescu! Neluţu Varga confirmă despărţirea şi are deja înlocuitor: "Îl vreau, am multă încredere în el!" BREAKING NEWS | CFR l-a demis pe Dan Petrescu! Neluţu Varga confirmă despărţirea şi are deja înlocuitor: "Îl vreau, am multă încredere în el!"
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă ştie unde a început declinul CFR-ului: ”Nu poţi să spui asta public” EXCLUSIV | Vasile Miriuţă ştie unde a început declinul CFR-ului: ”Nu poţi să spui asta public”
VIDEO | Napoli – Roma 4-0. În numele zeului Maradona! Napoletanii le provoacă primul eşec pe teren romanilor după 16 meciuri fără înfrângere
VIDEO | Napoli – Roma 4-0. În numele zeului Maradona! Napoletanii le provoacă primul eşec pe teren romanilor după 16 meciuri fără înfrângere
VIDEO | Dan Petrescu nu s-a mai stăpânit şi a reacţionat nervos: ”A fost execrabil. Se vede presiunea celor de la Craiova” VIDEO | Dan Petrescu nu s-a mai stăpânit şi a reacţionat nervos: ”A fost execrabil. Se vede presiunea celor de la Craiova”
VIDEO | Fericiţi, dar fără bani. Reacţia sinceră a lui Pancu, după succesul cu CFR Cluj. ”Suntem neplătiţi de când am venit la Iaşi”. VIDEO | Fericiţi, dar fără bani. Reacţia sinceră a lui Pancu, după succesul cu CFR Cluj. ”Suntem neplătiţi de când am venit la Iaşi”.
VIDEO | Calcan cel tupeist. După reuşita de senzaţie, a oferit o declaraţie care pune şi mai mult ”sare pe rana” CFR-ului VIDEO | Calcan cel tupeist. După reuşita de senzaţie, a oferit o declaraţie care pune şi mai mult ”sare pe rana” CFR-ului

Decizia care poate face diferenţa! Strategia Craiovei în perioada pandemiei, mult diferită de cea a FCSB. Anunţul conducătorilor

Craiova Publicat pe 27 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19317130/1/craiova.jpg

Craiova nu are de gând să umble la salariile jucătorilor pentru moment, anunţă preşedintele grupării oltene, Sorin Cîrţu.

Craiovenii spun că salariile fotbaliştilor nu vor fi diminuate dacă lucrurile vor reintra în normal în maxim două luni, asta în timp ce multe formaţii din Liga 1, printre care şi una dintre contracandidatele la titlu, FCSB, au tăiat deja serios din contractele jucătorilor.

Oltenii par să mizeze pe o reluare a sezonului la mijlocul lunii mai şi speră ca reacţia avută de club faţă de jucători să se traducă printr-o reacţie a acestora din urmă pe teren, acolo unde vor avea un imbold suplimentar să joace la randament maxim, într-o luptă cu echipe care vor avea cu siguranţă moralul scăzut din cauza scăderilor salariale.

"Stăm în case, suntem frustraţi, altceva ce avem de făcut?! La noi nu se pune problema salariilor, dacă e întrerupere de două luni. Am avut o discuţie în sensul ăsta cu domnul Mihai Rotaru şi ne-a explicat acest lucru, jucătorii pot sta liniştiţi. Nu ştiu ce va fi dacă perioada se prelungeşte până la patru luni, atunci nu ştiu ce va fi. E normal să suferi cu bugetul, e problema sponsorilor, biletelor, toţi au suferit pierderi. În situaţia asta, de doar două luni, la noi nu se va acţiona asupra contractelor jucătorilor", a declarat preşedintele Craiovei, Sorin Cîrţu, la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Craiova

Ultimele articole Toate articolele