Ultima oră
Idee îndrăzneaţă a UEFA: Superligă comună cu cele mai bune echipe naţionale din Europa şi America de Sud! Idee îndrăzneaţă a UEFA: Superligă comună cu cele mai bune echipe naţionale din Europa şi America de Sud!
VIDEO ǀ FC U Craiova – Gaz Metan, de la 17.30, pe Look Sport. Oltenii au o serie de 8 meciuri fără victorie. Echipele de start VIDEO ǀ FC U Craiova – Gaz Metan, de la 17.30, pe Look Sport. Oltenii au o serie de 8 meciuri fără victorie. Echipele de start
Transfer extravagant pregătit de Newcastle. Şeicii au decis achitarea clauzei de 80 de milioane de euro Transfer extravagant pregătit de Newcastle. Şeicii au decis achitarea clauzei de 80 de milioane de euro
Mihai Iosif nu se uită de sus la Dinamo: "Nu-i desconsiderăm!" Mihai Iosif nu se uită de sus la Dinamo: "Nu-i desconsiderăm!"
Emoţii mari la Barcelona înainte de El Clasico! Jordi Alba este incert pentru meciul cu Real Madrid Emoţii mari la Barcelona înainte de El Clasico! Jordi Alba este incert pentru meciul cu Real Madrid
NEWS ALERT | Stadioanele din România se închid din nou! Decizia luată azi de CNSU NEWS ALERT | Stadioanele din România se închid din nou! Decizia luată azi de CNSU

Directorul comercial al PSG neagă numerele uriaşe vehiculate când se vorbeşte de vânzările tricourilor cu Messi

PSG Publicat pe 19 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20366851/1/messi-psg.jpg

Fabien Allegre, director comercial al clubului PSG, asigură că, deşi vânzarea tricourilor inscripţionate cu numele vedetei Lionel Messi este spectaculoasă, "este o nebunie" să se vorbească despre astfel de numere, informează mundideportivo.com.

De curând a apărut o informaţie, potrivit căreia vânzarea noilor tricouri ale lui Leo Messi după transferul la PSG a depăşit 800.000 de unităţi în câteva zile.

Potrivit L'Equipe, directorul comercial al PSG neagă cu tărie că numerele vehiculate ar fi corecte şi asigură că gruparea pariziană este departe de a le atinge.

"Este o nebunie să vorbim despre astfel de numere. Da, tendinţa vânzărilor a fost fenomenală (cea mai bună lansare din toate timpurile), dar suntem departe de milionul de tricouri vândute. Înţelegerea cu Messi a fost făcută foarte repede, nu este ceva ce am fi putut anticipa. Desigur, am fost rapizi, dar are mai mult de-a face cu timpii de fabricaţie ai partenerului nostru. Fie că este vorba de Nike, Adidas sau Puma, toţi au aceeaşi abordare în ceea ce priveşte producţia şi cantitatea de tricouri care sunt puse pe piaţă. Nu suntem magi", a declarat el.

Tricourile cu numele lui Messi şi cu numărul 30 pe care-l va purta la vicecampioana Franţei se vând cu preţuri cuprinse între 115 euro şi 165 de euro.

Deşi pe site-ul clubului PSG preţul tricoului este stabilit la 158 euro, în magazin preţul variază. O replică normală a tricoului, numită "tricou de stadion”, costă 115 euro cu totul inclus: numele lui Messi, numărul 30 şi fie emblema de Ligue 1, fie cea de Liga Campionilor.

Cei care doresc să poarte echipamentul pe care îl folosesc jucătorii vor trebui să cumpere "tricoul de meci”. Acesta este mai scump, 165 de euro, odată ce sunt adăugate adăugate numele, numărul şi una dintre emblemele competiţiei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele