Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

VIDEO | Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Oțelul Galați Publicat pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21571480/1/dorinel-munteanu-otelul.png

Echipa UTA Arad a învins joi, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Oţelul Galaţi, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii.

După o primă repriză în care Oţelul a avut un gol anulat pentru ofsaid (min. 10), arădenii au reuşit să facă o parte secundă foarte bună şi să marcheze de trei ori în poarta lui Pap. Omondi (min. 62), Luckassen (min. 78 şi Rareş Pop (min. 81) au înscris golurile gazdelor, în timp ce gălăţenii au marcat prin Cisotti, în minutul 90+3.

După meci, Dorinel Munteanu a oferit mai multe declaraţii. El şi-a pus la zid fotbaliştii pentru greşeala de la primul gol încasat. 

”Greşeală de curtea şcolii!”

”Îmi este greu să cred că am pierdut acest joc pentru că l-am controlat. Am făcut o repriză foarte bună, dar nu am reuşit să marcăm.  Ştiam că adversarul este foarte periculos pe contraatac, speculează orice greşeală. 

La primul gol a fost o greşeală de curtea şcolii, jucătorii nu au fost concentraţi, greşeli de curtea şcolii. Sigur, cu aceste greşeli am avantajat echipa gazdă care se bucură acum de cele trei puncte. 

Dezamăgirea e mare pentru că am făcut o partidă bună. Am luat goluri pe greşeli personale şi pe pierderea balonului foarte uşor. 

Rămân 3 meciuri şi finala Cupei României, asta ne rămâne. Vedem ce vom face”, a spus Dorinel Munteanu. 

UTA are 31 de puncte şi este lider în play-out, iar Oţelul e pe locul 2, cu 30 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele