Ultima oră
Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine” Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine”
Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV
EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez” EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez”
AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt
Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj

VIDEO | Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Oțelul Galați Publicat pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21571480/1/dorinel-munteanu-otelul.png

Echipa UTA Arad a învins joi, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Oţelul Galaţi, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii.

După o primă repriză în care Oţelul a avut un gol anulat pentru ofsaid (min. 10), arădenii au reuşit să facă o parte secundă foarte bună şi să marcheze de trei ori în poarta lui Pap. Omondi (min. 62), Luckassen (min. 78 şi Rareş Pop (min. 81) au înscris golurile gazdelor, în timp ce gălăţenii au marcat prin Cisotti, în minutul 90+3.

După meci, Dorinel Munteanu a oferit mai multe declaraţii. El şi-a pus la zid fotbaliştii pentru greşeala de la primul gol încasat. 

”Greşeală de curtea şcolii!”

”Îmi este greu să cred că am pierdut acest joc pentru că l-am controlat. Am făcut o repriză foarte bună, dar nu am reuşit să marcăm.  Ştiam că adversarul este foarte periculos pe contraatac, speculează orice greşeală. 

La primul gol a fost o greşeală de curtea şcolii, jucătorii nu au fost concentraţi, greşeli de curtea şcolii. Sigur, cu aceste greşeli am avantajat echipa gazdă care se bucură acum de cele trei puncte. 

Dezamăgirea e mare pentru că am făcut o partidă bună. Am luat goluri pe greşeli personale şi pe pierderea balonului foarte uşor. 

Rămân 3 meciuri şi finala Cupei României, asta ne rămâne. Vedem ce vom face”, a spus Dorinel Munteanu. 

UTA are 31 de puncte şi este lider în play-out, iar Oţelul e pe locul 2, cu 30 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele