Ultima oră
LIVE VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start LIVE VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern
"E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV "E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj
A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium
George Puşcaş a revenit pe teren! Nota primită de internaţionalul român şi aspectul sesizat de italieni George Puşcaş a revenit pe teren! Nota primită de internaţionalul român şi aspectul sesizat de italieni

Dragoş Nedelcu, împrumutat de FCSB la Farul! UPDATE: Mutarea, oficializată

FCSB Publicat pe 4 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20591832/1/rps9648-1-fb.jpg

Dragoş Nedelcu a revenit la FCSB, de la Fortuna Dusseldorf, din Germania, de unde era împrumutat. Mijlocaşul de 24 de ani nu va rămâne însă la formaţia bucureşteană, ci s-a decis să fie împrumutat la un alt club din Casa Liga 1, la Farul. Gică Hagi speră să îl repună pe picioare.

UPDATE vineri (4 februarie), ora 10:49: Farul Constanţa a anunţat oficial, vineri, că mijlocaşul Dragoş Nedelcu este noul jucător al echipei constănţene.

Născut la 16 februarie 1997, constănţeanul Dragoş Nedelcu este un produs al Academiei Hagi, unde a ajuns încă din 2009. A evoluat pentru clubul constănţean până în august 2017, când s-a transferat la FCSB. În prima parte a acestui sezon a jucat în Germania, la Fortuna Dusseldorf.

În palmaresul său figurează un titlu de campion cu FC Viitorul (actuala Farul) în 2017 şi o Cupă a României în 2020 cu FCSB. Fost internaţional de juniori, are până în prezent şi două selecţii la naţionala de seniori. Este şi semifinalist cu România U21 la C.E din 2019.


În acest sezon, la Dusseldorf, Dragoş Nedelcu a prins doar 11 meciuri şi a oferit o pasă de gol. A început bine acolo, dar în timp nu a reuşit să se impună. Din acest motiv, nemţii au decis să şi întrerupă prematur împrumutul, în această iarnă, şi l-a retrimis la FCSB.

Astfel, Nedelcu va merge la Farul, potrivit GSP, dar nu are voie să joace în partidele cu FCSB. Dacă echipa lui Gică Hagi va decide, totuşi, să îl folosească, atunci trebuie să bage în conturile vicecampioanei 100.000 de euro.

Nedelcu a primit un verdict dur într-una dintre cele mai importante publicaţii de sport din Germania. Bild îl consideră pe mijlocaşul defensiv cu şase selecţii în echipa naţională a României lipsit de calitatea necesară pentru a putea juca.

"Dacă Preusser va juca cu trei fundaşi, Gavory va evolua în stânga, alături de Oberdorf şi Christoph Klarer. Andre Hoffmann va fi probabil în lot, dar e prea devreme pentru el să joace, iar Dragoş Nedelcu este lipsit momentan de calitatea necesară pentru a juca.", a notat celebra publicaţie germană Bild.

Presa din Germania l-a mai criticat pe Nedelcu după o înfrângere cu 0-1, acasă, cu SV Sandhausen: ”Puteţi să spuneţi ce vreţi, dar Dragoş Nedelcu nu este fundaş central, iar asta s-a văzut în multe situaţii. A avut mereu probleme mari în duelurile fizice, unde a stat foarte slab. La golul lui Sandhausen, s-a lăsat dominat ca un amator.”.

O pasă de gol a reuşit Dragoş Nedelcu pentru Fortuna Dusseldorf în 11 meciuri. 400.000 de euro este cota de piaţă a acestuia, conform Transfermarkt.com.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele