Ultima oră
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!

Dumitru Dragomir a pus tunurile pe ultraşi! "Descreieraţi"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 14 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21524001/1/gala-fotbalului-romanesc-3-12-2013.jpg

Daniel Niculae a fost săltat şi adus la audieri, astăzi dimineaţă, de mascaţi. Fostul fotbalist este implicat într-un dosar care are la bază constituirea unui grup infracţional.

Pe lângă preşedintele Rapidului, ultraşi ai echipelor de fotbal din Capitală au fost şi ei ridicaţi, printre aceştia numărându-se şi Bocciu, liderul galeriei formaţiei din Giuleşti.

Dumitru Dragomir a reacţionat după aflarea veştii şi îi consideră pe ultraşi drept “descreieraţi“. De altfel, foştul preşedinte LPF spune despre Daniel Niculae că este un “copil bun“.

“Eu am fost împotriva pocnitorilor şi fumigenelor. În Anglia şi Germania sunt interzise total pe stadioane, înţeleg că recent şi în Italia s-a întâmplat asta.

Numai nişte descreieraţi consideră că e un spectacol să dai pocnitori.

Despre Daniel Niculae am o impresie bună, e un copil bun. Nu cred că se preta la prostii din astea, să ajute galeria să bage lucruri în stadion.

Dar mai ştii?! Poate voia să mulţumească galeria cu un spectacol deosebit, s-ar putea să fi vrut asta. Dar nu-l iei cu mascaţii de acasă pentru aşa ceva”, a declarat Dumitru Dragomir, conform iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele