Ultima oră
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

După Dragoş Iancu, încă un fotbalist ar putea reveni după o lungă absenţă

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21527824/1/merloi.jpg

UTA Arad primeşte vizita lui FC Voluntari luni, de la ora 17:30, în cadrul primei etape din play-out-ul Superligii. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

 

Partida ar putea însemna revenirea lui George Merloi (24 de ani), accidentat grav în august anul trecut. Cei de la iAMsport scriu că acesta se află în lotul ilfovenilor pentru disputa de luni.

A fost o perioadă foarte grea pentru Merloi, care începuse excelent sezonul, cu 3 goluri în 4 apariţii, însă problemele medicale ce au generat două intervenţii chirurgicale l-au făcut să lipsească 8 luni de pe teren.

Revenirea lui Merloi ar fi o adevărată gură de oxigen la echipă. FC Voluntari nu a mai simţit gustul victoriei de la partida cu Rapid din luna decembrie a anului trecut, când s-a impus cu 2-1. Ilfovenii ocupă locul 15, cu 14 punctă, şi luptă pentru salvarea de la retrogradare.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele