Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

E gata! Adi Mutu a luat marea decizie şi a anunţat când va pune cerneala pe contract: ”Situaţia este dificilă!”

Superliga Publicat pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21559677/1/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-2-03-2024.jpg

 

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, marţi seara, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

La conferinţa de presă, Adi Mutu a fost foarte supărat. Antrenorul a anunţat că se va gândi şi va lua o decizie dimineaţa. În ziua următoare, antrenorul a anunţat că şi-a dat demisia de la CFR. Mutu susţine că nu a putut să treacă peste această umilinţă. 

De atunci, Adi Mutu este liber de contract, dar antrenorul nu se grăbeşte prea tare. El susţine că va lua o pauză şi că va aştepta până în vară să vadă ce echipă va prelua. 

”Situaţia este dificilă!”

”Îmi pare rău să o văd pe FC U pe ultimul loc şi Dinamo are şanse mari, trebuie să câştige puncte. (n.r. -Nu te-a sunat Mititelu?) Nu m-a sunat, este într-o situaţie critică. (n.r. – Rotaru te-a sunat pentru Craiova) Nu, dar nici nu mă interesează până în vară.

Mă uit ca spectator, mă relaxez, nu îmi trebuie fotbal până în vară. Nu sunt robot, spun şi eu ca Dan Petrescu. Nu poţi să treci dintr-o parte în alta aşa, îţi trebuie o analiză. Nu cred în echipele puţin disperate acolo, mai ales că este bătaie pentru locul doi. 

Mă refer la CFR şi CS U Craiova, au ieşit din Cupă şi vor locul doi. Miza campionatului dispare pentru că FCSB a pus punctul pe I şi locul doi rămâne miza cea mai importantă”, a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

Ce a spus Adi Mutu despre Neluţu Varga

”(n.r. Cum a fost noaptea de după meci?) Liniştită. Am închis ochii cât am putut. Dimineaţă, la 10:00, eram deja la birou şi, în afară de Neluţu Varga, era tot stafful. Era toată conducerea, în afară de el.

Am dormit câteva ore. Dar nu e nicio tragedie. E sport până la urmă. Am trecut peste. E suma deciziilor mele şi sunt lucruri care contează mult mai mult decât că îmi dau eu demisia. Vor veni şi rezultatele bune, dar eu nu fac o tragedie din tot ce se întâmplă.

(n.r. Te-ai simţit trădat în noaptea aia?) Nu pot spune că da sau nu. Aş face un titlu mare dacă aş spune lucrul ăsta. Se scoate din context. Sunt anumite înfrângeri peste care unii antrenori, unii oameni, nu pot să treacă. 

(n.r. Ai mai vorbit cu Neluţu Varga?) Nu. Nu prea sunt multe de vorbit. O să vorbim când o să mai treacă timpul. O să mai treacă 5 zile şi o să vorbim. N-au trecut 5 luni, au trecut doar 5 zile. Nu m-a sunat, dar nici eu nu l-am sunat. O să vorbim, nu e problemă”,  a declarat Adi Mutu, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele