Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

E gata! CFR are antrenor. Poate conduce echipa la meciul cu FCSB

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21551489/1/cfr.jpg

CFR Cluj a umilit-o pe Rapid, scor 4-1, sâmbătă seară.

La finalul meciului, în cadrul emisiunii Fanatik Superliga, a fost dezvăluit numele celui care va semna cu formaţia din Gruia. Dan Petrescu revine la CFR Cluj!

Cei de la GSP scriu că patronul Nelu Varga a ajuns la un acord total cu ”Bursucul”. Antrenorul este aşteptat să revină din Coreea de Sud, pentru a parafa documentele.

Petrescu s-a despărţit sâmbătă de Jeonbuk, pe care a lăsat-o pe ultimul loc în Coreea de Sud. Dacă lucrurile se vor mişca rapid, acesta va putea sta pe banca feroviarilor pe

"Dan Petrescu vine, săptămâna viitoare şi semnează cu CFR Cluj!

Aceasta este bomba serii! Bineînţeles, vor fi negocieri interesante cu Neluţu Varga, dar Dan Petrescu, repet, va veni, săptămâna viitoare, în România şi şansele să o preia pe CFR Cluj sunt de peste 90%.

Sunt informaţii de ultimă oră, de ultime minute, deci vine Dan Petrescu", a spus Horia Ivanovici, la Prima Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele