Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

E gata! Supărat că Olaru a luat roşu, Becali îl înlocuieşte: ”O să fie mai eficient decât el!”

FCSB Publicat pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21505175/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-11.jpg

Echipa FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superligă. Trei jucători au fost eliminaţi, doi de la gazde şi unul de la oaspeţi.

Bucureştenii au deschis scorul în  minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când  Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25 şi la pauză a fost 1-0 pentru gazde. 

Imediat după startul reprizei secunde moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48. Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren. 

FCSB a pus presiune şi Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR. Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri înscrise. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

Olaru este om de bază la FCSB, iar acum nu va putea fi utilizat. Recent, Gigi Becali a dezvăluit că are de gând să îl pună în locul mijlocaşului pe Alexandru Băluţă, unul dintre fotbaliştii pe care îi apreciază foarte mult. 

”O să fie mai eficient decât el!”

”Poate a fost bine că s-a întâmplat aşa. Acum, dacă Olaru nu e, îl încercăm pe Phelipe sau pe Baba. Vreau să-l văd, că-mi place foarte mult, pe Băluţă în locul lui Olaru! 

El nu dă goluri. Poate să fie chiar mai eficient în altă privinţă decât Olaru. Vreau să vedem formula asta. Dacă nu merge, îl băgăm pe Baba. Vedem!”, a spus Gigi Becali.

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele