Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

Edi Iordănescu a dat cărţile pe faţă referitor la relaţia cu Gigi Becali! Mesaj pentru Claudiu Keşeru

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 6 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20420273/1/becali-iordanescu.jpg

Edi Iordănescu a vorbit despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali, în contextul informaţiilor apărute în presă cu privire la un prim conflict între cei doi, în care finanţatorul i-ar fi reproşat că FCSB nu face spectacol, iar antrenorul i-ar fi replicat să aştepte până în iarnă să vadă rezultatele, iar dacă nu este mulţumit, îşi va da demisia.

Tehnicianul a spus că patronul de la FCSB nu a fost niciodată prezent la antrenamentele echipei în mandatul său şi că până acum lucrurile decurg natural, exact cum şi-a dorit.

Îl ţin şi pe dânsul flămând de performanţă şi îmi doresc doar să reuşim prin munca pe care o facem să aducem satisfacţii lui şi suporterilor, care ştiu că sunt dornici de performanţă.

Nu a fost niciodată la antrenamente, nu. Relaţia este una naturală, aşa cum mi-am dorit eu, până în momentul de faţă. Sigur că e normal ca patronul să ştie ce se întâmplă, sunt banii dânsului.”, a declarat Edi Iordănescu pentru Digi Sport.

Antrenorul a recunoscut că evită să discute cu Becali imediat după meciuri, preferând să poarte dialogurile cu patronul a doua zi.

Nu pot spune că vorbim mai des în perioada asta (n.r de pauza competiţională), chiar n-am o evidenţă în sensul ăsta. Mă întreabă despre jucători, despre pregătire, mai discutăm despre jocuri, dar niciodată imediat după, pentru că nu cred că e bine.

Altfel vorbeşti a doua zi, când revezi meciul, când eşti la rece.”, a mai spus Iordănescu, conform sursei citate.

Iordănescu i-a răspuns şi lui Claudiu Keşeru, care s-a arătat nemulţumit în momentul în care a fost schimbat de pe teren, în runda precedentă, cu Chindia Târgovişte.

”Dacă nu i-a căzut bine, o să-i treacă. Jucători precum Keşeru sau Budescu aduc stabilitate, generează o altă stare de spirit în vestiar. Sunt sigur că ambii ne vor ajuta foarte mult. 

Budescu a venit cu carenţe importante de pregătire, dar s-a implicat total şi e important că îl văd antrenându-se cot la cot cu ceilalţi băieţi.”, a adăugat antrenorul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele