Ultima oră
VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă
VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League
Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul” Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul”
VIDEO | “Nu o să sar în Dâmboviţa, nu o să fac nimic special, voi sta cu familia”. Mihai Pintilii, discurs foarte echilibrat VIDEO | “Nu o să sar în Dâmboviţa, nu o să fac nimic special, voi sta cu familia”. Mihai Pintilii, discurs foarte echilibrat
”Am simţit că va fi seara noastră”. Florinel Coman, artizanul unui sezon de poveste ”Am simţit că va fi seara noastră”. Florinel Coman, artizanul unui sezon de poveste

Edi Iordănsecu critică introducerea cartonaşului albastru: "O inepţie!"

Fotbal Internațional Publicat pe 13 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21491211/1/edi.png

Selecţionerul Edward Iordănescu a afirmat, într-o postare pe Facebook, că regula cartonaşului albastru pe care IFAB vrea să o introducă în fotbal este o inepţie.

“Cartonaşul albastru = o inepţie !! Unii se plictisesc în birouri !! În ritmul asta, curând se va sta cu manual de utilizare pe bancă, să confrunţi regulamentul live !!“, a scris Iordănescu pe Facebook.

 

Presa internaţională a scris, în ultimele zile, că IFAB, forul care gestionează regulile de joc şi care are puterea de a modifica şi inova, ar urma să testeze sancţionarea jucătorilor la meciuri cu cartonaşe albastre.

După acordarea unui cartonaş albastru, jucătorul sancţionat ar fi nevoit să stea pe tuşă zece minute. Cartonaşul ar urma să fie cordat pentru proteste sau faulturi.

FIFA a reacţionat însă precizând că relatările din presă sunt “incorecte şi premature”.

“FIFA doreşte să clarifice faptul că relatările privind aşa-numitul "cartonaş albastru" la nivelul elitei fotbalistice sunt incorecte şi premature. Orice astfel de teste, dacă vor fi puse în aplicare, ar trebui să se limiteze la testarea în mod responsabil la nivelurile inferioare, o poziţie pe care FIFA intenţionează să o reitereze atunci când acest punct de pe ordinea de zi va fi discutat în cadrul AGA IFAB din 2 martie”.

 

mail-share icon Email
viewscnt