Ultima oră
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea

Elena Rybakina a pierdut finala de la Miami şi lansează acuzaţii. ”M-am culcat pe la 2:00 sau 3:00 dimineaţa”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21542214/1/rybakina.jpg

Aflată în ultimul său sezon în circuit, jucătoarea americană Danielle Collins a câştigat sâmbătă cel mai important titlu al carierei sale, învingând-o pe Elena Rybakina, cap de serie numărul 4, scor 7-5, 6-3, în finala turneului WTA 1000 Miami Open.

Măcinată de probleme fizice, Rybakina a acuzat şi programul partidelor. Organizatorii au pus meciurile sale târziu în noapte, astfel, programul ei de odihnă a fost grav afectat.

"Nu, desigur că nu m-am simţit la 100% din punct de vedere fizic. Mai ales după meciul cu Maria (n.r. Sakkari, în sferturi), care a fost foarte greu fizic. Nu a fost un turneu uşor.

Primele jocuri pe care le-am jucat au fost noaptea târziu, la sfârşitul zilei, şi m-am culcat pe la 2:00 sau 3:00 dimineaţa. Apoi am avut câteva întâlniri în timpul zilei, aşa că programul a variat prea mult.

Pentru recuperare, asta nu ajută. Am avut meciuri foarte grele, unele le-am câştigat cu puţin noroc. Desigur, nu mă aşteptam să fiu proaspătă pentru finală, ea a jucat foarte bine”
, a spus Rybakina, după finala de la Miami.

Cu această victorie, Collins devine prima jucătoare americană care cucereşte titlul la Miami Open după 2018, când a triumfat Sloane Stephens.

Ea este a şasea americancă triumfătoare la acest turneu, după Martina Navratilova, Chris Evert, Venus Williams, triplă campioană, Serena Williams, de opt ori campioană, şi Stephens.

Collins, vicecampioană la Australian Open 2022 şi fostă nr. 7 mondial, se află în prezent pe locul 53 şi devine acum jucătoarea cel mai slab clasată care a câştigat Miami Open.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele