Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Emil Săndoi, discuţii pentru preluarea unei echipe. ”A contat şi faptul că suntem pe final de sezon”

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21517889/1/romania-u21-spania-u21-euro-2023-21-06-2023.jpg

Emil Săndoi (59 de ani) îşi doreşte să revină pe banca tehnică. El este liber de contract din vara lui 2023, după ce a părăsit naţionala U21 a României.

S-a vehiculat că antrenorul ar putea prelua pe FCU Craiova, însă Adrian Mititelu a decis până la urmă să meargă pentru a 10-a oară pe mâna lui Nicolo Napoli.

“Eu am mai fost în nişte discuţii în perioada asta, dar n-a fost să fie. Poate nici eu n-am fost prea hotărât, poate nici persoanele care m-au contactat n-au fost atât de hotărâte. Poate a contat şi faptul că suntem pe final de sezon.

Aş minţi dacă aş spune că nu mi-e dor de gazon. Când faci asta o viaţă, e normal să te simţi ataşat total de fenomenul fotbalistic. Dar, până la urmă, trebuie să cântărim bine atunci când avem unele oferte. Nici nu trebui să te arunci aşa la prima strigare.

Câteodată, poate cântăresc mai mult decât ar trebui. Asta nu înseamnă că, pe parcurs, dacă va apărea ceva, nu voi da curs. Nu sunt pretenţios, îmi place să construiesc. Asta am încercat să fac de fiecare dată şi de multe ori am reuşit”, a explicat Săndoi, pentru cei de la Sport Total FM.

De-a lungul carierei, Emil Săndoi a fost antrenor la Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, România U21, FC Vaslui, Concordia Chiajna, FC Argeş şi Chindia Târgovişte.

În 2011, a ocupat postul de selecţioner interimar pentru două partide amicale, ambele pierdute la 0 de România: 2-0 cu Paraguay şi 1-0 cu Brazilia.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele