Ultima oră
Interes uriaş pentru meciul la care FCSB va primi trofeul Superligii. Număr colosal de bilete vândute doar într-o oră Interes uriaş pentru meciul la care FCSB va primi trofeul Superligii. Număr colosal de bilete vândute doar într-o oră
”Cel mai bun”. Dumitru Dragomir îi recomandă un jucător lui Gigi Becali ”Cel mai bun”. Dumitru Dragomir îi recomandă un jucător lui Gigi Becali
Universitatea Craiova îşi asigură serviciile unui mijlocaş. Mihai Rotaru a făcut anunţul. ”Va mai sta cel puţin un an de zile” Universitatea Craiova îşi asigură serviciile unui mijlocaş. Mihai Rotaru a făcut anunţul. ”Va mai sta cel puţin un an de zile”
Rapid Bucureşti obţine medalia de bronz a Diviziei A şi la volei masculin Rapid Bucureşti obţine medalia de bronz a Diviziei A şi la volei masculin
Sergino Dest a suferit o ruptură de ligament încrucişat şi nu va mai juca în acest an Sergino Dest a suferit o ruptură de ligament încrucişat şi nu va mai juca în acest an
”Trebuie să acceptăm şi reversul medaliei”. Zeljko Kopic, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului ”Trebuie să acceptăm şi reversul medaliei”. Zeljko Kopic, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului

Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”

Manchester City Publicat pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21563216/1/profimedia-0865841972.jpg

Real Madrid s-a calificat miercuri seara în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, la lovituri de departajare, scor 4-3, campioana en-titre a Europei, Manchester City.

După 3-3 la Madrid, Real a fost echipa care a deschis scorul pe City of Manchester Stadium. Vinicius Junior a centrat şi Rodrygo a înscris, aduncându-i pe oaspeţi în avantaj. City a replicat prin bara lui Haaland, din minutul 19, dar oaspeţii au trecut din nou pe lângă gol cinci minute mai târziu. Gadele au dominat prima repriză, însă golul a venit în minutul 76. Rodri i-a trimis lui Doku, acesta a centrat, Rudiger a gafat şi De Bruyne a înscris, egalând situaţia pe tabelă şi la general. Cu 4-4 scor cumulat, meciul a intrat în prelungiri, care nu au adus nimic nou pe tabelă, astfel încât calificarea s-a decis la lovituri de departajare.

Seria penaltiurilor a fost deschisă de Julian Alvarez, de la City, care a transformat cu siguranţă. Ederson a apărat şutul lui Modric, iar Bernardo Silva a tras pe centru, ca la antrenament, portarul madrilen Lunin prinzând balonul. Bellingham a egalat, înscriind în dreapta portarului. Lunin a apărat la Kovacic  şi Lucas Vazquez a marcat pentru Real. Foden a menţinut pe City în joc, înscriind, dar Nacho a făcut 3-2 pentru Real. Portarul Ederson a înscris şi el pentru gazde, dar madrilenii s-au calificat după lovitura transformată de Rudiger, şi Real va înfrunta pe Bayern Munchen în semifinale.

Erling Haaland, distrus de britanici după eşecul cu Real

Erling Haaland nu a avut o evoluţie convingătoare în dubla cu Real Madrid, ceea ce a adus critici asupra sa. În cele 180 de minute jucate, norvegianul nu a bifat niciun gol sau assist, a avut doar 11 pase complete şi un singur şut pe poartă, primind notele 6.5 şi 7. Ba mai mult, Haaland a cerut să fie schimbat după primele 90 de minute din partida retur.

Britanicii de la GOAL au scris despre prestaţia superstarului „cetăţenilor” din a doua manşa a dublei cu Real Madrid şi au remarcat faptul că acesta a fost din nou şters într-un joc atât de important pentru Manchester City.

„Încă un meci mare, încă un joc în care Haaland nu se poate impune. A căzut îngrozitor sub aşteptări, iar în patru meciuri împotriva lui Real, unde ar fi destinat să ajungă într-o bună zi, nu a arătat nimic.

Haaland a fost încătuşat de Antonio Rudiger. Nu a putut să-şi desfăşoare jocul, iar după 90 de minute i-a cerut lui Guardiola să-l scoată de pe teren”, au scris englezii.

Erling Haaland, criticat dur de o legendă a fotbalului englez

Roy Keane, legenda lui Manchester United, a analizat prestaţia lui Haaland şi a comparat-o cu cea a unui jucător din ligile inferioare.

„Jocul său general, săptămână de săptămână, nu este nici pe departe suficient de bun. E cel mai bun din lume când vine vorba de opţiunile pe care le oferă coechipierilor săi când e în faţa porţii. Dar restul jocului său este cel al unui jucător de liga a patra.

 

Nu ştiu care este marea problemă. Pot să îl laud pe Erling Haaland în fiecare săptămână, dacă vreţi. Dar jocul său, în general, este cel al unui jucător de liga a patra. Şi mă bucur că nu sunteţi de acord cu mine, nu mă aştept ca oamenii să fie de acord cu mine.”, a declarat Roy Keane, citat de Mirror.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele