Ultima oră
VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă” VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă”
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor
Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid

Eugen Trică s-a dezlănţuit la flash-interviu! ”Reveniţi-vă, domnilor!”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21558525/1/poli-iasi-fcu-1948-craiova-superliga-superbet-08-04-2024.jpg

FC Botoşani a învins clar pe teren propriu, scor 4-1, formaţia FCU Craiova, în etapa a patra din play-out-ul Superligii.

Antrenorul oltenilor, Eugen Trică, a lansat la o adevărată tiradă la adresa arbitrilor ce au oficiat la Botoşani.

”Venim la Botoşani, Iulian Călin la centru, Mladinovici VAR. Nu se poate aşa ceva. Ei nu arbitrează. N-am zis nimic după meciul de la Iaşi, chiar dacă a fost penalty foarte clar.

Băieţii ăştia nu arbitrează. Ştiţi cine arbitrează? Spectatorii! Spectatorii arbitrează. Dacă la Iaşi era Haţegan, îl mai întorcea Dima de la VAR pe Haţegan? Niciodată! Vrem arbitri buni! Pentru că sunt meciuri decisive. Au venit suporteri de la Craiova, plâng! Vrem arbitraj bun, pentru că ei nu arbitrează, arbitrează spectatorii! Dacă zice spectatorul că e aut, tuşierul dă aut.

Nu se poate aşa ceva. Aşa arbitraj eu n-am mai văzut de foarte mult timp. Înainte se mai dădea pentru gazde 5-10%. Acum a fost mai mult de 10%.

Echipa asta a arătat foarte bine. Toţi antrenorii se vaită de lucrurile astea, dar nu se ia nicio măsură. Arbitrii buni ai noştri care sunt prin Europa League sau prin Champions League, unde sunt? Veniţi, că aici sunt meciurile importante. Sunt oameni care investesc foarte mulţi bani. Domnul Mititelu investeşte foarte mulţi bani.

Vrem arbitri buni, care ştiu să arbitreze. Nu Călin, nu Vidican. Reveniţi-vă, domnilor!”
a declarat Trică, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri