Ultima oră
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea
Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului
VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie” VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie”
VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Continuă lupta nebună pentru locul 2 în Superliga VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Continuă lupta nebună pentru locul 2 în Superliga
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni, duminică, de la 11:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci important pentru promovare în Liga 2 VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni, duminică, de la 11:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci important pentru promovare în Liga 2

EXCLUSIV | Cât de gravă e accidentarea suferită de Deac în meciul cu Chindia. Anunţul lui Bilaşco, la Look Sport LIVE

Superliga Publicat pe 2 feb 2021
mail-share icon Email



Ieşit accidentat în minutul 33 al meciului Chindia - CFR 0-1, Ciprian Deac (34 de ani) va afla în cursul zilei de marţi cât de gravă e problema sa fizică, dar directorul sportiv al campioanei, Marius Bilaşco, anunţă că liderul feroviarilor a fost mai degrabă precaut decât accidentat serios.

"O mare pierdere a fost Ciprian Deac. Vom afla în cursul zilei de azi cât de gravă e accidentarea. Nu e o leziune musculară, la genunchi a simţit ceva. Cred că nu e nimic grav, dar decizia de a ieşit din teren a fost mai înţeleaptă. Cred că putea să continue, dar a ales să se protejeze puţin. E nevoie de o decizie de acest gen, mai ales când nu te simţi o sută la sută conectat", a declarat Bilaşco, marţi dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
Ciprian Deac (34 de ani) a ieşit accidentat în minutul 33 al meciului dintre Chindia Târgovişte şi CFR Cluj, la zece minute după ce era lovit în careul advers de fundaşul stânga Cornel Dinu.
 
Liderul CFR-ului a încercat să atace la colţul lung o centrare trimisă din banda stângă de Mario Camora, s-a lovit de Cornel Dinu, iar lucrurile au luat, imediat, o turnură complet nefavorabilă celor de la CFR Cluj. În timp ce reluările TV au arătat un contact clar la nivelul genunchiului lui Deac, Radu Petrescu nu a sesizat momentul.
 
Dar confirmarea faptului că lovitura a fost una serioasă a venit în minutul 33, când Deac a făcut semn că nu mai poate sta în teren. Imediat, el a fost înlocuit de Edward Iordănescu, Luis Aurelio fiind trimis să umple golul lăsat de Deac la mijlocul terenului.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele