Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

EXCLUSIV ǀ Cristi Dulca, impresionat de forma arătată de FC Voluntari: ”Este pentru multă lume o surpriză”

FC Voluntari Publicat pe 17 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20511898/1/fc-voluntari-2021.jpg

FC Voluntari are un parcurs peste aşteptări în Casa Liga 1, care a ajutat-o, iată, să termine anul pe locul 3 în clasament, sub CFR Cluj şi FCSB. La finalul partidei cu UTA, câştigată de ilfoveni cu 2-1, Cristi Dulca a făcut o analiză a formaţiei pregătite de Liviu Ciobotariu.

Dulca a afirmat, aflat fiind în platoul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport, că se aştepta, într-o oarecare măsură, ca FC Voluntari să meargă atât de bine, întrucât lotul a fost foarte bine conturat în vară, iar Ciobotariu este un antrenor foarte bun.

Voluntari este pentru multă lume o surpriză. Şi-a făcut echipă bună în vară, s-au reuşit transferuri bune pentru stilul lui Ciobotariu, s-a format o echipă bună. Azi, dacă ne raportăm la echipă, în a doua repriză Voluntari a jucat mult mai bine. Cred că au contat şi schimbările făcute de Ciobotariu, chiar dacă jucătorii înlocuiţi nu au jucat rău. Voluntari a învins UTA, a luat trei puncte mari. Îşi consolidează poziţia a treia”, a declarat Cristi Dulca la Fotbal Look.

FC Voluntari şi-a asigurat locul pe podium la finalul anului în Liga 1 Casa Pariurlor, după victoria, scor 2-1, cu UTA Arad, din ultima etapă din 2021. Pentru FC Voluntari au marcat Nemec '45 şi Briceag '76, iar pentru UTA a încris Miculescu '16.

CFR Cluj este lider în clasament, cu 54 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, FCSB, are 46 de puncte. Pe poziţia a treia se află FC Voluntari, care are 37 e puncte. UTA este pe locul 9, cu 27 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele