Ultima oră
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci? Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci?
Cinci jucătoare din România au trecut de primul tur al calificărilor la Winners Open
Cinci jucătoare din România au trecut de primul tur al calificărilor la Winners Open

EXCLUSIV | Dragomir: "S-a rezolvat contractul lui Şumudică!" De ce crede că a ales CFR, în loc de FCSB

Liga I Publicat pe 2 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20227976/1/1621453795-33641.jpg

Dumitru Dragomir a comentat la Look Sport LIVE negocierile dintre Marius Şumudică şi CFR Cluj, declarându-se convins că mutarea e ca şi perfectată.

Fostul şef al LPF spune că de această dată Şumi nu l-a mai sunat pentru a-i cere sfatul şi crede că stabilitatea oferită de CFR Cluj a fost decisivă pentru fostul atacant.

Totuşi, Dragomir nu e convins că Şumi va putea câştiga titlul cu CFR.

"Şumudică nu m-a sunat acum pentru că am senzaţia că s-a rezolvat contractul. Eu l-am sfătuit să se ducă şi la FCSB, că făcea treabă bună, dar cred că i-a fost frică de suporteri.

Din punct de vedere financiar, CFR e în primele echipe cu stabilitate, are lot bun, e o conducere serioasă, patronul e liniştit. La Cluj e bine, e de lucrat.

Părerea mea e că va avea adversari tari în Craiova şi echipa lui Becali.  Eu zic că Gigi are ambiţie mare şi anul ăsta el ia campionatul, chiar dacă s-a dus Şumudică la CFR.

Am stat toată ziua ieri cu Becali şi nu ştiu dacă am acceptul lui să vorbesc (n.r. legat de transferuri). Lasă să vă spună el, că e mai bine. Transferă şi din România, şi din străinătate. Jucători de naţională, categoric!

Budescu arată bine, băi fraţilor. Ce a putut să slăbească, e formidabil! Nu ştiu dacă mai poate să fugă la cât a slăbit. Îl vedem cu Georgia, dar văd că nu-l bagă titular",
a declarat Dragomir la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele