Ultima oră
Măldărăşanu a răbufnit, după ce Hermannstadt a întrerupt seria de 20 de meciuri fără eşec acasă. ”Lumea poate să comenteze ce vrea” Măldărăşanu a răbufnit, după ce Hermannstadt a întrerupt seria de 20 de meciuri fără eşec acasă. ”Lumea poate să comenteze ce vrea”
VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova 1-0, în direct la Prima Sport 1! Luckassen deschide scorul în startul partidei VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova 1-0, în direct la Prima Sport 1! Luckassen deschide scorul în startul partidei
Jaqueline Cristian a acces în turul doi al calificărilor la Roma Jaqueline Cristian a acces în turul doi al calificărilor la Roma
”Din când în când, trebuie să fim şi noi şmecheri”. Tony, aproape să o salveze pe Poli Iaşi ”Din când în când, trebuie să fim şi noi şmecheri”. Tony, aproape să o salveze pe Poli Iaşi
Un fotbalist a fost rănit într-un atac cu acid la un centru comercial Un fotbalist a fost rănit într-un atac cu acid la un centru comercial
Mihai Iosif, moment de sinceritate la luni de zile după ce a fost dat afară de la Rapid: ”Ca Di Caprio în Titanic. Mâncat de rechini” Mihai Iosif, moment de sinceritate la luni de zile după ce a fost dat afară de la Rapid: ”Ca Di Caprio în Titanic. Mâncat de rechini”

EXCLUSIV | George Florescu îl vede pe Steliano Filip la echipa naţională: "Nu m-ar surprinde să fie convocat!"

Superliga Publicat pe 8 mar 2021
mail-share icon Email
 
 
 
Golul superb marcat de Steliano Filip în poarta lui FC Voluntari îl face pe George Florescu să creadă că fundaşul stânga al lui Dinamo ar putea deveni o soluţie pentru echipa naţională.
 
Înaintea startului preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, Rădoi se bazează pe Nicuşor Bancu şi Mario Camora, dar Steliano Filip, proaspăt revenit la Dinamo, începe să atragă atenţia. Pentru George Florescu, Filip a fost cel mai bun om al meciului cu FC Voluntari, iar o convocare-surpriză nu ar trebui exclusă:
 
"Mie mi-a plăcut că Sorescu se informează înainte să centreze. E de apreciat centrarea, cât şi execuţia, care e una deosbire de grea. Să loveşti mingea din prima, exterior la colţul lung, senzaţional! Dacă-şi face treaba ca azi, nu m-ar surprinde să fie convocat. Să ştiţi că l-am remarcat pe Filip, a avut evoluţii din ce în ce mai bune. Azi a fost cel mai bun jucător de pe teren", a declarat Florescu, la Fotbal Look.
 
"Execuţia de excepţie, toată fază a fost frumoasă. Steliano a făcut unul dintre cele mai bune jocuri de la revenirea la Dinamo", a puncat şi Mirel Albon.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele