Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

EXCLUSIV | Gigi Becali îl ironizează pe Dan Şucu! Lecţia pe care i-a dat-o conducătorului de la Rapid. „Nu ai cum! Aşa i-am zis”

FCSB Publicat pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21558888/1/fotoram-io-6.jpg

Gigi Becali nu a uitat că Rapid a fost formaţia care i-a dat emoţii în finalul sezonului regulat la titlu şi l-a ironizat pe Dan Şucu.

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, gruparea CFR Cluj, în etapa a patra din play-off-ul Superligii. Diferenţa dintre liderul FCSB şi echipa de pe locul secund este de 13 puncte.

Patronul „roş-albaştrilor” a fost sunat în emisiunea Fanatik Superliga şi a vorbit după victoria din „Gruia” care a adus-o pe FCSB mai aproape ca niciodată de titlul de campioni. Gigi Becali a ţinut să evidenţieze una dintre greşelile făcute de Rapid, şi implicit de Dan Şucu, în lupta la titlu.

„Eu am vorbit cu el şi i-am zis <<Dane, tu vrei să iei campionatul în faţa CFR-ului şi în faţa FCSB-ului cu jucători de la noi, păi cum?>> Noi suntem idioţi? Adică eu sunt de 25 de ani în fotbal, dau un jucător afară şi în dau 50.000 să plece şi îl iei tu, că tu câştigi campionatul. Nu ai cum! Aşa i-am zis. 

Cred că o să întărească echipa (n.r. Dan Şucu). Rapid e o echipă valoroasă şi acuma, dar e o chichiţă acolo, dar nu i-o spun.”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Gigi Becali, în extaz după victoria cu CFR Cluj. „Bă, să ai 16 puncte faţă de Rapid?”

Omul de afaceri nu şi-a ascuns foarte mult bucuria după victoria în faţa „feroviarilor”, care a dus-o pe FCSB la 13 „lunigmi” de ocupanta locului 2.

„Eu spun ceva. Era 1-0 şi trebuia să ţinem de scor. Noi am avut ocaziile mari şi în repriza a doua. Nu au avut ocazie clară de a marca. Aşa, un şut la poartă, au mai avut. Am avut bară, ocazii mari.

Bă, să ai 16 puncte faţă de Rapid? Dacă se înjumătăţesc încă o dată punctele, suntem tot noi campioni! Dacă ne-ar lua jumate, ar fi 8 faţă de Rapid şi 7 faţă de CFR şi de Craiova.

Mă interesează banii, cupele europene. Fără grupe, pe cine mai interesează că am luat campionatul? Bag banii pe care îi iau din Europa. Nu ştiu cât, mai iau şi din ei, nu bag chiar tot”, a declarat Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele