Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

EXCLUSIV ǀ Michael Omoh, omul în care Farul îşi pune mare încredere. George Galamaz: ”E un tip de jucător care mereu i-a plăcut lui Gică Hagi”

Farul Constanta Publicat pe 24 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20570351/1/omoh-11.jpg

Michael Omoh, 30 de ani, a avut un debut de vis pentru Farul, după transferul de la Academica Clinceni. A reuşit o dublă în partida cu FC U Craiova, câştigată de constănţeni cu 3-2 şi transmisă în direct de Look Sport şi PrimaPlay.ro, iar la finalul duelului de la malul mării fostul fundaş George Galamaz l-a lăudat în emisiunea Fotbal Look.

Galamaz se aşteaptă ca Omoh să fie unul dintre pionii principali ai ”Regelui”, mai ales pentru că e pe stilul acestuia, un 10 cu multă calitate, tehnic, agil şi feroce în faţa porţii. Nigerianul a arătat încă de sezonul trecut de ce e în stare, când a fost unul dintre cei mai buni dribleori din Casa Liga 1.

Este un fel de număr 10 Omoh, un tip de jucător care mereu i-a plăcut lui Gică Hagi. Cred că Omoh a avut sezonul trecut cele mai multe driblinguri din Liga 1, de aceea l-a şi luat Gică. E clar pe placul lui Hagi şi cred că Omoh va face treabă şi la Farul, aşa cum s-a întâmplat şi la Academica Clinceni, în special în sezonul trecut”, a spus George Galamaz în emisiunea Fotbal Look, de pe postul Look Sport.

Farul Constanţa a obţinut o victorie importantă în lupta pentru play-off, 3-2 cu FCU Craiova. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Elevii lui Hagi au început fulminant partida şi la pauză aveau 3-0. Omoh a reuşit două execuţii de senzaţie la debut. Celălalt marcator a fost Jefte. 

În a doua repriză, oltenii au revenit în joc prin Compagno, care a marcat la câteva minute după ce a intrat pe teren. Formaţia lui Nicolo Napoli a avut numeroase ocazii de a reduce din diferenţă, însă golul cu numărul 2 a venit abia în 89, prin Asamoah. Prea târziu pentru a mai salva un punct. 

Farul a făcut 35 de puncte şi ocupă ultimul loc de play-off, la egalitate cu Universitatea Craiova. Rapid se află sub, la 3 puncte distanţă.

FCU Craiova luptă să evite retrogradarea în coontinuare. Este pe 14 în Casa Liga 1, cu 19 puncte acumulate. 

Golurile marcate de Omoh în partida cu FC U Craiova

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele