Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

EXCLUSIV ǀ Nana Boateng, fotbalistul de la CFR Cluj care l-a fermecat pe Cristi Balaj: ”În cariera de arbitru, n-am întâlnit un astfel de jucător”

CFR Cluj Publicat pe 20 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20610676/1/nana-boateng.jpg

Nana Boateng (27 de ani), venit în vara anului trecut la CFR Cluj, a devenit om de bază la campioana României. În plus, el este văzut de Cristian Balaj ca fiind unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Casa Liga 1. Preşedintele ardelenilor şi-a permis chiar să spună că africanul este la un nivel cum n-a văzut în cariera precedentă, de arbitru.

Statisticile vorbesc de la sine pentru mijlocaşul din Ghana. Venit în urmă cu câteva luni la CFR Cluj, el a prins deja 34 de meciuri şi a oferit două pase decisive.

Eu, în cariera mea de arbitru, nu am întâlnit un jucător număr 8 de nivelul lui Boateng. Un fotbalist box-to-box foarte bun, cu multe calităţi şi care este şi modest. Boateng este de o modestie rară”, a declarat Cristian Balaj în emisiunea Fotbal Show, pe programul Look Sport+.

Nana Boateng a fost remarcat de Dan Petrescu în urmă cu un an, la meciul dintre KuPs şi CFR Cluj din play-off-ul de Europa League, câştigat de ardeleni cu 3-1. 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Boateng, care joacă pe postul de mijlocaş central.

Africanul, fără selecţie la naţionala Ghanei, avea o cotă de 450.000 de euro în momentul venirii la CFR Cluj.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele