Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

EXCLUSIV | Răzvan Pleşca anunţă retrogradarea unei echipe: ”Sută la sută va pica în Liga 2”

FC Botoșani Publicat pe 18 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21429144/1/razvan-plesca-eas.png

FC Botoşani traversează o perioadă dificilă în acest campionat din SuperLiga şi ocupă ultimul loc în clasament. Patronul echipei, Valeriu Iftime, începe să îşi piardă speranţa şi a anunţat că ”va trage obloanele” dacă va retrograda în Liga 2, iar obiectivul, crede Răzvan Pleşca, nu va fi îndeplinit.

FC Botoşani vrea să evite retrogradarea, însă Pleşca, fost portar, cu sute de meciuri în prima ligă, a declarat, după eşecul înregistrat de moldoveni cu Dinamo, scor 0-2, că aceştia nu vor continua în SuperLiga din stagiunea următoare.

Răzvan Pleşca, convins că FC Botoşani va retrograda în Liga 2 

Pleşca este convins că, la cum arată FC Botoşani, mai ales că nu a câştigat până acum, în 20 de etape, va pica în Liga 2. ”Sută la sută retrogradează Botoşani! Nu văd cum ar putea să se salveze.

Nu există să nu ai victorie în atâtea etape, parcă din anii 50 nu s-a mai întâmplat aşa ceva”, a spus Răzvan Pleşca în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport.

Dinamo Bucureşti a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia FC Botoşani, în ultimul meci al etapei cu numărul 21 din Superligă.

Într-o primă repriză fără ocazii de gol, Denis Politic a reuşit să înscrie un gol superb, în minutul 23, cu un şut la colţul lung. În partea secundă gazdele au jucat foarte slab, nu au avut absolut nicio ocazie de egalare, iar oaspeţii au marcat al doilea gol prin Hakim Abdallah, după o acţiune personală. Dinamo s-a impus cu 2-0 după un meci în care gazdele nu au avut nici un şut pe poartă.

FC Botoşani a pierdut şi cu Dinamo, scor 0-2 

Este prima victorie a lui Dinamo în Superligă după patru luni de secetă şi primul rezultat pozitiv după cinci înfrângeri consecutive. FC Botoşani rămâne singura echipă din campionat care nu a reuşit să câştige vreun meci în 20 de etape.

În clasament, Dinamo ocupă penultima poziţie, a 15-a, cu 13 puncte, în timp ce FC Botoşani are 9 puncte şi este ultima în ierarhia Superligii.

  • FC BOTOŞANI: Ducan – R. Benzar (Charles Petro 46), Sadiku (Cioiu 46), Junior Pius, Ţigănaşu - G. David (G. Dragomir 82), V. Dican, Ed. Florescu (Drole 63) - N'Goma (Dragu 46), Ilicic, Pinson. ANTRENOR: Mihai Ciobanu
  • DINAMO: Golubovic – Lucas de Araujo, Patriche, Homawoo - C. Costin, Dani Iglesias (Gabriel Moura 86), Ilic (N. Roşu 73), Borduşanu – Ghezali (Bena 64), Goncalo Gregorio, Politic (Hakim Abdallah 73). ANTRENOR: Zeljko Kopic

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele