Ultima oră
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off

EXCLUSIV | Se anunţă ”Infernul” pe Arena Naţională la Rapid – FCSB: ”Vor fi în jur de 40.000 de suporteri!”

Rapid Publicat pe 10 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20354115/1/rapid-suporteri-1.jpg

Mircea Bornescu, fostul portar al Rapidului şi al Universităţii Craiova, a lăudat strategia conducerii giuleştenilor de a transfera fotbalişti cu experienţă precum Săpunaru, Albu, Morais şi Grigore, ceea ce i-a ajutat să formeze o echipă competitivă.

Bornescu a remarcat că pe lângă faptul că Rapid nu a primit gol în patru etape, jocul defensiv al alb-vişiniilor a făcut ca aceştia să nu le acorde mari ocazii adversarilor în timpul meciurilor.

”Au avut o strategie bună, au încercat să păstreze nucleul. Cu venirea jucătorilor cu experienţă, l-au adus pe Săpunaru, care ştim cât înseamnă pentru Rapid. Este un motivator, o locomotivă. Şi ceilalţi jucători, Albu, Morais, Grigore....Iată că au făcut o echipă competitivă, de la care nimeni nu se aştepta să aibă acest parcus.

Nu doar că nu au primit gol, dar au reuşit să-şi blocheze adversarii în aşa fel încât să nu aibă mari ocazii. Asta şi datorită jucătorilor cu mare experienţă din apărare. Au jucători de mare experienţă şi cu calitate.”, a declarat Mircea Bornescu, marţi dimineaţa, pentru Look Sport Live.

Mircea Bornescu a anticipat că la derby-ul dintre Rapid şi FCSB vor fi între 35.000 şi 40.000 de suporteri prezenţi pe Arena Naţională, ca în vremurile bune din Casa Liga 1.

”În ultima perioadă, au fost recorduri negative de suporteri la stadion, am văzut undeva la 100-200 de suporteri. Odată cu revenirea acestor echipe de tradiţie, care au suporteri, iată că fotbalul devine mai interesant. Cred că, fără să exagerez, vor fi în jur de 35.000 - 40.000 de suporteri!”, a mai adăugat fostul portar.

Rapid – FCSB se joacă duminică, de la 21:30, pe Arena Naţională. Partida va fi transmisă în direct de către Look Sport+ şi live video de către site-ul www.looksport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele