Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

EXCLUSIV | Transferul lui Denis Haruţ la FCSB a fost confirmat de Gigi Becali. ”Denis nu a jucat cu Chindia pentru că la ora meciului ştiam de mutare”

Special Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19954419/2/harut-2.png

UPDATE: Gigi Becali a anunţat că Denis Haruţ a semnat cu FCSB, cei de la FC Botoşani vor încasa 661.000 de euro.

„A semnat Haruţ. Gata! E fotbalistul FCSB! Am făcut totul conform regulamentului. Am respectat sută la sută regumalentul. Am plătit pentru el 661.000 de euro. Am scăzut de la 700.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

-----------------------------------

În cadrul unei intervenţii la Look Sport LIVE, Valeriu Iftime a confirmat transferul lui Denis Haruţ la FCSB. Fundaşul nu a jucat ieri în campionat pentru a fi menajat, iar în acest moment este la Bucureşti, unde aşteaptă să finalizeze negocierile cu Becali.

Cei de la Botoşani vor încasa aproximativ 650.000 de euro pentru această tranzacţie.

”Da, eu bat des palma cu FCSB, sper ca de data aceasta şi Haruţ să bată palma cu FCSB-ul. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt deja rezolvate, dar nu ştiu dacă copilul a semnat.

(n.r. diferenţa dintre cele două contracte) Din câte ştiu eu e acel contract care nu a fost semnat atunci de Denis, care nu a intrat atunci în limitele de timp, iar financiar e o mică schimbare în defavoarea celor de la FC Botoşani, dar nu e o sumă mare. E o diferenţă nesemnificativă.

Suma este peste 650.000 de euro şi mai puţin de 700.000

(n.r. cu referire la faptul că fundaşul nu a jucat ieri) Denis nu a jucat cu Chindia, pentru că la ora meciului ştiam de transferul acesta. Se putea întâmpla ceva, ferească Dumnezeu, e la Bucureşti acum. E un câştig mare pentru FCSB, la cum joacă ei e un câştig mare. E foarte potrivit pentru acest post”, a declarat patronul moldovenilor, la Look Sport+.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin şi invitaţii săi îţi aduc cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele