Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

EXCLUSIV ǀ UTA lui Ionuţ Badea aduce aminte de UTA lui Laszlo Balint. Mirel Albon nu îi vede pe arădeni în play-off: ”Nu ştiu ce se întâmplă acolo”

UTA Arad Publicat pe 13 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20603218/1/uta.jpg

UTA a avut doi oameni în plus în partida cu Dinamo, dar nu a reuşit să ia cele trei puncte. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0. La finalul duelului de la Arad, Mirel Albon a comentat evoluţia din acest sezon a echipei gazdă şi a ajuns la concluzia că posibila ratare a play-off-ului este influenţată de şansele uriaşe netransformate, deşi mingea este dusă în poziţii bune de a marca.

În partida cu Dinamo, UTA a avut zeci de minute, în special pe final, în care nu a avut probleme în apărare, stând doar în jumătatea terenului lui Dinamo. Cu toate acestea nu a reuşit să marcheze, iar Albon a văzut o similitudine între perioada în care echipa era condusă de Balint şi cea de acum, cu Badea.

Albon e convins că UTA nu va prinde play-off-ul la cât ratează.

Nu ştiu ce se întâmplă acolo, se ratează prea mult. E surprinzător pentru că jucătorii sunt tehnici. Ceva le lipseşte, lucrul acesta este clar. Ratează mult, iar asta îi costă şi au ieşit din lupta pentru play-off din punctul meu de vedere. Jucătorii trebuie să aibă grijă, pentru că aşa a fost şi în mandatul lui Balint. Erau multe ratări”, a spus Mirel Albon în emisiunea Fotbal Show, de pe Look Sport+.

Mirel Albon: ”UTA a avut un gol anulat greşit cu Dinamo” 

Arbitrul Cătălin Popa a fost protagonistul principal al partidei dintre UTA şi Dinamo, transmisă de Look Sport+ şi PrimaPlay.ro şi terminată la egalitate, scor 0-0. A greşit grav la cel puţin două faze, dezavantajând, pe rând, ambele echipe.

În ordine cronologică, prima decizie luată greşit, e adevărat că în urma semnalizării unui asistent, a fost cea din minutul 34, când golul lui Dangubic a fost anulat pe motiv de offside. Pe reluările fazei s-a văzut că atacantul arădenilor a fost în poziţie regulamentară, chiar dacă centrarea lui Ubbink a mai fost deviată de un jucător al gazdelor până să ajungă la Dangubic.

Mirel Albon a comentat faza în platoul emisiunii Fotbal Show, de pe Look Sport+:

În primul moment, pare o fază grea, dar se petrece la linia careului de 16 metri. Un asistent bun îşi dă seama că nu e offside şi că jucătorul de la UTA e în poziţie regulamentară”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele