Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

Explicaţia lui Bogdan Racoviţan după înfrângerea usturătoare a României U21 la debutul ”tricolorilor mici”, la CE: ”Am căzut fizic!”

România U21 Publicat pe 22 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21234387/1/romania-u21-spania-u21-euro-2023-21-06-2023-1.jpg

Bogdan Racoviţan, căpitanul echipei naţionale U21 a României, a recunoscut după meciul cu Spania, scor 0-3, că tricolorii au căzut fizic în repriza secundă.

”Cred că a fost o diferenţă! Cred că am început bine. La sfârşitul primei reprize am simţit că o să fie greu şi în a doua am căzut fizic. Apoi am încercat să jucăm fizic, dar din păcate nu am reuşit astăzi (n.r.- miercuri). Cred că putem să încercăm să jucăm mai mult, poate a fost şi presiune astăzi. Nu e totul terminat, e primul meci, ştiam că primul meci e greu. Trebuie să rămânem cu capul sus!”, a declarat Bogdan Racoviţan.

Echipa naţională U21 a României a fost învinsă miercuri seara, pe teren propriu, scor 0-3, de echipa naţională U21 a Spaniei, într-un meci contând pentru grupa B a Campionatului European.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele