Ultima oră
FCSB îşi poate pierde una din vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una din vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”

Familia lui Ali Daei, legendă a fotbalului iranian, nu este lăsată să părăsească Iranul

Legendele sportului Publicat pe 26 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/20963125/1/daei.jpg

Fostul fotbalist iranian Ali Daei, care şi-a manifestat în mai multe rânduri sprijinul pentru protestele antiguvernamentale din ţară, a anunţat luni că soţia şi fiica sa nu au putut părăsi Iranul pentru o vacanţă în Dubai.

Ali Daei a avut el însuşi paşaportul confiscat, iar, potrivit AFP, familia sa nu a putut părăsi Iranul, luni, cu un avion al companiei Mahan Air, din Teheran. Soţia şi fiica lui Ali Daei au decolat din capitala Iranului, luni, însă avionul a făcut o escală neanunţată în ruta sa spre Dubai. Mai precis pe Insula Kish, din Golful Persic, unde soţia şi fiica fostului fotbalist au fost coborâte din avion şi conduse într-un birou al aerportului, unde au fost chestionate de autorităţi.

Ali Daei a negat zvonurile că soţia şi fiica sa au fost reţinute de poliţie, dar susţine că nu ar exista nici un document oficial care să le interzică acestora să părăsească ţara.

Daei se numără printre celebrităţile iraniene care au susţinut protestele izbucnite în ţară după moartea Mahsei Amini în septembrie.

mail-share icon Email
viewscnt