Ultima oră
Transfer spectaculos reuşit de Universitatea Cluj chiar înainte de finalul campionatului. Anunţul oficial a fost făcut Transfer spectaculos reuşit de Universitatea Cluj chiar înainte de finalul campionatului. Anunţul oficial a fost făcut
Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas” Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas”
”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova ”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova
Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”

FCSB va avea imn! Un celebru artist s-a oferit să compună melodia

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21552935/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-7-04-2024-1.jpg

Se pare că FCSB va avea, în sfârşit, un imn. Dacă marile rivale au fiecare câte un cântec celebru, situaţia este diferită la liderul Superligii.

Suporterii ”roş-albaştrilor” vor avea, în curând, un nou motiv de bucurie. După ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte de urmăritoare şi este ca şi campioană, Dan Bittman s-a hotărât să compună un imn pentru echipa lui Becali.

Artistul este un fan al liderului Superligii, iar pe lângă compunerea melodiei, acesta ar urma să fie prezent în galerie la următorul meci pe care îl va disputa FCSB acasă, împotriva Rapidului.

”A zis că vine la meciul cu Rapid şi încearcă să facă un imn. În galerie vrea să meargă, nu la oficială. A zis că vrea să facă imn şi primul lucru pe care vrea să îl facă este să vină în galerie lângă Mustaţă, chiar aşa s-a exprimat”, a spus Gabi Safta, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele