Ultima oră
Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"

Florinel Coman, în Bundesliga. Singura condiţie pusă

Fotbal Romania Publicat pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21551907/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-7-04-2024.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Fără Alexandru Mitriţă şi Ndong, accidentaţi, iar cu Bancu şi Screciu pe banca de rezerve, Universitatea Craiova a jucat slab în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională. Bucureştenii au pus presiune pe poarta lui Laurenţiu Popescu, Lixandru (min. 10) şi Chiricheş (min. 26) trimiţând puţin pe lângă bară. 

Scorul a fost deschis de Florinel Coman, din lovitură liberă, în minutul 29, iar după numai trei minute Ştefan Vlădoiu a trimis în propria poartă, la un corner executat de acelaşi Florinel Coman. În repriza a doua gazdele nu au mai forţat, craiovenii au avut o ocazie prin Cîmpanu, în minutul 78, şi FCSB s-a impus cu 2-0.

Florinel Coman este jucătorul care a contribuit la cele mai multe goluri în acest sezon de Superliga. Principalul vârf de atac de la FCSB este şi unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din prima ligă, având o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Şeptarul bucureştenilor a trecut peste perioada dificilă când a fost chinuit de accidentări, iar acum este aproape de titlu cu FCSB. Mai mult decât atât, acesta ar fi ajuns pe lista marilor echipe ale Europei. 

Coman ar fi refuzat deja o ofertă din Argentina, după spusele lui Gigi Becali, şi ar fi intrat în vizorul lui Stuttgart. Recent, Marcel Răducanu a vorbit despre posibilitatea ca Florinel Coman să ajungă în Bundesliga. 

”În fotbal totul este posibil. M-aş bucura dacă s-ar rezolva transferul lui Florinel Coman, să mai ajungă un fotbalist român în Bundesliga. Ar fi minunat. Aici, în Germania, nu s-a scris deocamdată nimic.

Echipele din Germania aşteaptă Campionatul European, să vadă ce se întâmplă acolo, ce jucători demonstrează. Atunci încep transferurile. Nu cred că reped să facă transferuri acum şi să regrete după EURO 2024”, a declarat Marcel Răducanu.

Un nou club din Germania a intrat în cursa pentru Florinel Coman

Aflat în studio-ul Fanatik Superliga, Adrian Ilie a fost întrebat dacă îl duce pe atacantul „roş-albaştrilor” în Germania, iar acesta a dezvăluit că Borussia Monchengladbach a intrat în cursa pentru semnătura lui Florinel Coman.

”Sunt mai multe echipe din Germania. Stuttgart şi a apărut şi Borussia Monchengladbach. Toate echipele se interesează. Este foarte simplu pentru el, are o clauză de 5 milioane, se plăteşte şi pleacă. Eu cred că o sa plece din vară. Aş vrea să plece înainte de campionatul european”, a spus Adrian Ilie, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele