Ultima oră
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV

Fostul mare jucător ştie motivul pentru care Florinel Coman nu ar face faţă în Bundesliga: „Fotbalul acesta nu cred că face cu ochiul cuiva”

FCSB Publicat pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21553126/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-7-04-2024.jpg

Florinel Coman este jucătorul care a contribuit la cele mai multe goluri în acest sezon de Superliga. Principalul vârf de atac de la FCSB este şi unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din prima ligă, având o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Şeptarul bucureştenilor a trecut peste perioada dificilă când a fost chinuit de accidentări, iar acum este aproape de titlu cu FCSB. Mai mult decât atât, acesta ar fi ajuns pe lista marilor echipe ale Europei. 

Coman ar fi refuzat deja o ofertă din Argentina, după spusele lui Gigi Becali, şi ar fi intrat în vizorul lui Stuttgart.

Aflat în studio-ul Fanatik Superliga, la Prima Sport 1,  Adrian Ilie a fost întrebat dacă îl duce pe atacantul „roş-albaştrilor” în Germania, iar acesta a dezvăluit că Borussia Monchengladbach a intrat în cursa pentru semnătura lui Florinel Coman.

Basarab Panduru nu vede cu ochi buni transferul lui Florinel Coman în Bundesliga

Basarab Panduru, fostul mare fotbalist al Stelei, este de părere că lui Florinel Coman i-ar fi foarte greu să se adapteze în străinătate, în cazul unui eventual transfer, deoarece la FCSB i se potriveşte perfect stilul de joc, în timp ce în Bundesliga se joacă cu totul şi cu totul altceva.

”Florinel Coman, în acest moment, face ce vrea la FCSB, dar face bine, ajută echipa. S-ar putea ca aceste goluri multe să atragă atenţia cuiva. Însă fotbalul acesta nu cred că face cu ochiul cuiva, nu face cu ochiul nici coechipierilor ăia unde te duci. Poate acolo, dacă pleacă, joacă altceva.

Am văzut la naţională că joacă altceva, dar când se întâmplă asta, e schimbat în minutul 45 sau în minutul 60. Acel stil de joc altfel, cu venit înapoi, nu mai produce nimic în atac. Se transformă în jucătorul pe care-l vrem toţi, pe care-l vor şi cei din străinătate, vine, ajută în apărare, bagă alunecare, dar pe faza de atac nu mai are nicio realizare.

Dacă va găsi o echipă care să-i permită să facă aşa ca la FCSB, va da goluri şi acolo, dar mi-e greu să cred, pentru că pe afară nimeni nu aleargă pentru tine, aşa că trebuie să alergi tu”, a declarat Panduru, la OrangeSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele