Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Guardiola vrea reîmprospătarea lotului. Nume importante sunt pe lista de plecări la Manchester City

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 12 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21224803/1/city.jpg

Manchester City a câştigat, sâmbătă seară, pentru prima dată principala competiţie intercluburi europeană, Liga Campionilor, învingând Inter Milano, scor 1-0, în finala disputată la Istanbul.

Pentru City sezonul 2022/2023 este unul istoric, în care a reuşit tripla: campionatul Angliei, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

În perioadei de excepţie, la Manchester City se anunţă schimbări radicale.

 

Jurnaliştii de la Foot Mercato scriu că 7 jucători de la proaspăta campioană a Europei sunt pe picior de plecare. ”Cetăţenii” vor opera în vară schimbări importante în vară cu privire la lot.

Bernardo Silva, Ilkay Gundogan şi Riyah Mahrez vor să îşi caute un alt club, în timp ce Aymeric Laporte, Kalvin Phillips, Sergio Gomez şi Joao Cancelo nu au dat randamentul aşteptat de Pep Guardiola şi cel mai probabil vor fi lăsaţi să semneze cu alt club.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele