Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21506803/1/profimedia-0842369856.jpg

Manchester City a învins marţi seara, în deplasare, scor 6-2, gruparea Luton Town, în optimile de finală ale Cupei Ligii, calificându-se în sferturile competiţiei.

Atacantul norvegian Erling Haaland a marcat cinci goluri pentru învingători, patru dintre ele din pasele lui De Bruyne.

Recitalul comun Erling Haaland – Kevin de Bruyne a început în minutul 3 al meciului de pe Ewood Park, când belgianul a pasat şi norvegianul a deschis scorul. În minutul 18, De Bruyne a pasat din nou şi Haaland a trimis în plasă pentru 2-0. Până la pauză, De Bruyne a mai oferit un assist şi atacantul norvegian a făcut 3-0. Jordan Clark a redus din diferenţă în minutul 45, iar după pauză acelaşi jucător a reuşit dubla, iar Luton Town s-a apropiat la un gol de City, scor 2-3.

Însă De Bruyne – Haaland a mai lovit odată, în minutul 55, iar Erling a înscris şi a cincea oară, în minutul 57, dar de datat acesta din pasa lui Bernardo Silva.

Scorul final, 6-2,  fost stabilit de Kovacic, în minutul 72 şi Manchester City s-a calificat fără emoţii în sferturile Cupei Ligii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele