Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

”I-am spus că a fost foarte slab, a fost un dezastru. A ucis meciul!”. Istvan Kovacs, distrus de Xavi, după deciziile luate în partida Barcelona - PSG

Champions League Publicat pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21561280/1/profimedia-0865547423.jpg

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, l-a criticat dur pe arbitrul român Istvan Kovacs după meciul cu PSG, scor 1-4, în urma căruia catalanii au fost eliminaţi din Liga Campionilor în faza sferturilor de finală.

Echipa Paris Saint-Germain s-a calificat, marţi, în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a eliminat FC Barcelona, PSG s-a impus cu scorul de 4-1.

În meciul arbitrat de Istavn Kovacs, PSG s-a impus prin golurile marcate de Dembele (40), Vtinha (54) şi Mbappe (61 - penalti, 89). Pentru FC Barcelona a punctat Raphinha, în minutul 12, iar Araujo a fost eliminat în minutul 29.

În timp ce PSG a întors soarta meciului împotriva Barçei graţie golului lui Vitinha, Xavi şi-a pierdut cumpătul şi a contestat prea vehement decizia arbitrului Istvan Kovacs, în special lovind furios un panou al Ligii Campionilor aflat în apropiere (minutul 57). După acest gest, arbitrul a decis, în mod logic, să îl elimine.

După meci, Xavi a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul catalan a fost nervos pe deciziile luate de centralul din Superligă. 

”I-am spus că a fost foarte slab, a fost un dezastru. A ucis meciul!”

”Suntem revoltaţi, nervoşi, pentru că eu cred că acea fază a decis această dublă. 11 contra 11 am fost foarte bine organizaţi. Acea fază a decis dubla! Din punctul meu de vedere este prea mult să dai cartonaş roşu la acea fază. Nu este uşor să joci în zece, de acolo a fost un meci diferit.

Am ezitat cu schimbarea, pentru că Pedri revenea după accidentare. L-am ales pe Lamine, din păcate. Nu contează cât de mult vorbim, acea eliminare a schimbat totul.

Am avut ocazii, dar în zece este foarte complicat. Este păcat că munca depusă într-un sezon întreg este ruinată de o decizie a arbitrului. Mi-ar fi plăcut să jucăm 11 contra 11 pe toată durata meciului. Acea eliminare nu a fost necesară.

I-am spus arbitrului că a fost foarte slab, a fost un dezastru. A ucis această dublă! A schimbat totul! Nu îmi place să vorbesc despre arbitri, dar trebuie să spunem asta, nu putem să închidem gura!”, a spus Xavi, conform Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri