Ultima oră
Leo Grozavu, după victoria de serviciu, contra celor de la Chindia. ”Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obişnuit. Trăim în România” Leo Grozavu, după victoria de serviciu, contra celor de la Chindia. ”Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obişnuit. Trăim în România”
VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2! VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2!
Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil
ACUM pe Look Plus:  CFR - Gaz Metan 0-0. Echipele de start ACUM pe Look Plus: CFR - Gaz Metan 0-0. Echipele de start
Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!” Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!”
150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa 150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa

Ianis Hagi, lăudat de un fost coleg: ”Un decar de top, cel mai bun alături de care am jucat”

Liga I Publicat pe 6 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19383625/1/hag.jpg
 
Fost coleg cu Ianis Hagi (21 de ani) la Viitorul în partea a doua a sezonului trecut, brazilianul Rivaldinho (25 de ani) are doar cuvinte de laudă despre tânărul playmaker al lui Glasgow Rangers, pe care-l consideră un decar de top.
 
Crescuţi în medii asemănătoare, cu presiunea numelui imens al tatălui pe umeri, Ianis şi Rivaldinho au clădit rapid o relaţie bună, atât pe teren, cât şi în afara lui. Iar atacantul brazilian vorbeşte la superlativ despre fostul său coleg şi consideră că Genk a greşit atunci când nu i-a oferit încrederea necesară pentru a se exprima la cel mai înalt nivel: ”Am o relaţie de prietenie foarte strânsă cu Ianis Hagi, este un băiat foarte liniştit. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el în Belgia, era la un club puternic, dar cei de acolo nu i-au acordat timpul şi încrederea de care aveau nevoie. Dacă Ianis primeşte încredere, face diferenţa pe teren. 
 
Este tânăr, este foarte talentat, iar Steven Gerrard i-a oferit ceea ce nu avea în Belgia. Mi-a spus că suporterii lui Rangers sunt extraordinari. Se simte foarte bine la Rangers, sunt convins că va reuşi lucruri mari sezonul viitor. El este un decar de top, este fotbalistul cu cea mai multă calitate cu care am jucat”, a declarat Rivaldinho, pentru Daily Record.
 
Anul trecut, Rivaldinho şi Ianis au făcut parte din echipa Viitorului care a câştigat Cupa României.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele