Ultima oră
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui
Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia

Ireal! Câţi bani a câştigat Adrian Mutu la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21552728/1/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-2-03-2024.jpg

Adrian Mutu a rezistat doar două luni în Gruia. Antrenorul şi-a dat demisia după ce Corvinul a spulberat-o pe CFR Cluj, în Cupa României, scor 4-0.

Acum, Mutu a făcut o dezvăluire spectaculoasă. Acesta a spus, la Fanatik Superliga, că s-a amendat singur, cu salariile pe două luni, după meciul pierdut de la Hunedoara.

Cum "Briliantul" a fost timp de două luni şi patru zile antrenor în Gruia, Neluţu Varga i-a plătit antrenorului doar 5000 de lei pentru toată perioada petrecută la cârma echipei, după spusele lui Mutu!

Mutu, "lucrat" de jucători?

Mai mulţi oameni importanţi din fotbal au insinuat că "Briliantul" a fost "lucrat" de jucătorii fostei campioane.

Acum, Mutu a vorbit despre această situaţie. Tehnicianul este de părere că nu a fost "lucrat" de jucători, dar a ţinut să puncteze că dacă lucrurile au stat altfel, atunci este convins că adevărul va ieşi la iveală.

"A fost o înfrângere umilitoare pentru mine, dar şi pentru echipă. Când te bate o echipă de liga a doua la scorul ăla, eu unul nu accept.

Eu cred că a fost un accident, nu a fost altceva. O să se afle. Dacă ceva s-a întâmplat, cu siguranţa se va afla, dar nu cred.

De la CFR te aştepţi la o evoluţie ca cea din meciul cu Rapid, din Giuleşti. Te aştepţi să bată la scorul ăla, nu te aştepţi să piardă cu o echipă de liga a doua.

Eu cred că a fost, totuşi, un accident, pentru că ştiu ce băieţi sunt în echipa aia", a spus Adrian Mutu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele