Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Jasmin Kurtic şi-a găsit imediat echipă, după despărţirea de Universitatea Craiova

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 6 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21452243/1/kurtic.jpg

Mijlocaşul sloven Jasmin Kurtic şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova, a anunţat, vineri, clubul oltean.

Anterior, el a mai evoluat la formaţii precum Parma, Sassuolo, Torino, Fiorentina, Atalanta, SPAL şi PAOK Salonic.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Jasmin Kurtic, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • 83 de partide şi 2 goluri are mijlocaşul în tricoul naţionalei Sloveniei.

 

”OFICIAL | Universitatea Craiova şi mijlocaşul sloven Jasmin Kurtic au hotărât astăzi, de comun acord, rezilierea contractului. Mult succes în continuare”, se arată pe pagina de Facebook a formaţiei din Superligă.

Slovenul şi-a găsit imediat alt angajament

Kurtic şi-a găsit rapid echipă şi a semnat cu FC Sudtirol, locul 15 în Serie B. Acesta va lupta pentru salvarea de la retrogradare la noul club.

”Primul meu gând e să intru pe teren şi să sau totul la fiecare meci şi la fiecare antrenament. Vreau să dau tot ce am pentru acest tricou”, a spus slovenul, după ce a semnat cu italienii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri