Ultima oră
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm

Partida Coreea de Nord – Japonia şi-a schimbat data disputării. Care este motivul

Alte campionate externe Publicat pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21532397/1/afc-w.jpg

Confederaţia Asiatică de Fotbal (AFC) a anunţat, vineri, că meciul Coreea de Nord – Japonia, din preliminairile Cupei Mondiale, nu va mai avea loc în 26 martie, din cauza unor “circumstanţe neprevăzute”.

“AFC a confirmat astăzi că meciul dintre Coreea de Nord şi Japonia, programat să se joace la 26 martie 2024, nu va avea loc aşa cum a fost programat, din cauza unor circumstanţe neprevăzute.

Decizia, luată în urma consultării cu FIFA şi cu părţile interesate relevante, vine după ce AFC a fost informată la 20 martie de către Federaţia de Fotbal din Coreea de Nord despre necesitatea de a muta meciul într-un loc neutru din cauza unor circumstanţe inevitabile.

Chestiunea va fi acum înaintată comisiilor relevante din cadrul FIFA, urmând ca alte actualizări să fie comunicate în timp util”, a precizat forul continental.

Coreea de Nord a informat joi Japonia că nu va putea organiza meciul, fără a oferi un motiv. Presa a scris iniţial că partida se va disputa la data normală, însă pe teren neutru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri